Om

Damen bak gitaren

Mona-Lisa Lieng er artist, skribent, seremonileder, sanger, låtskriver og solist fra Vestfossen.

Hun er født og oppvokst i Trøndelag, men flyttet til Oslo for jobb og studier. Etter å ha fullført sine masterstudier i familiesosiologi i 2008 begynte hun å bruke mer av tiden sin på musikken og skrivingen, – både som jobb og hobby.

Mona-Lisa har mange års erfaring som seremonileder og forretter ved livssynsåpne begravelser og bisettelser, samt solist ved ulike arrangement. Mye av tiden går med på å skrive verdige minnetaler samt planlegge seremonier i tråd med de pårørendes ønsker.

Mona-Lisa er også seremonileder i vielser, foredragsholder, konferansier, sanglærer, personlig trener samt instruktør og gründer av eget treningskonsept.

Tidligere har hun vært foreleser på høyskole, lærer og koordinator for tilpasset opplæring på ungdomsskole, avdelingsleder på rehabiliteringssenter samt korrekturleser i avis. 

Hun har flere album og singler ute. Bla litt lenger ned for å se og høre.

LYTT HER

TILBAKEMELDINGER

«Aldri opplevd maken!»

«Tusen takk igjen for en usedvanlig vakker seremoni. Jeg har ikke opplevd maken. Og jeg har erfaring på området, jeg har vært i mange bisettelser gjennom årene». 

Cecilie Norum,
fra livssynsåpen seremoni

«Du var helt fantastisk»

«Jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde begravelsen til et helt spesielt og nydelig minne. Alle kom til meg etterpå og var helt over seg av beundring etter at du sang. Du var helt fantastisk. Tusen takk!». 

Høybråten kirke

«Konserten var en innertier»

«Mona-Lisa stod på scenen i Bjugn kulturhus lørdag. Konserten var en innertier. All ære til en sanger og komponist med fine låter og ikke minst personlige og sterke tekster».  

Svein Strugstad, 
kulturhussjef

«Nydelig stemme»

«Tusen takk for vakker sang i bisettelsen til mamma. Utrolig glad for at akkurat du kunne være med og synge de sangene som vi er så glade i med en slik innlevelse og nydelig stemme. Skulle ønske jeg kunne høre det igjen og igjen». 

Linda, Drammen Krematorium

Vestfossen, Viken

Telefon: 474 50 264