Om

Damen bak gitaren

Mona-Lisa Lieng er en allsidig kunstner fra Vestfossen. Hun er artist, sanger, låtskriver, solist, skuespiller og jobber i tillegg som fitnessinstruktør. Mona-Lisa kommer opprinnelig fra Trøndelag, men flyttet til Vestfossen i Viken i 2001. Etter å ha fullført sine masterstudier i sosiologi begynte hun for alvor å bruke tiden sin på artistkarrieren.

Hun er seremonileder og forretter i livssynsåpne begravelser og vielser, foredragsholder, konferansier, sanglærer, personlig trener samt instruktør og gründer av eget danse – og treningskonsept. 

Hun har vært foreleser på høyskole, lærer og koordinator for tilpasset opplæring på ungdomsskole, korrekturleser i avis samt avdelingsleder på et treningssenter. 

Hun har flere album og singler ute. Bla litt lenger ned så kan du både se og høre!

LYTT HER

TILBAKEMELDINGER

«Aldri opplevd maken!»

«Tusen takk igjen for en usedvanlig vakker seremoni. Jeg har ikke opplevd maken. Og jeg har erfaring på området, jeg har vært i mange bisettelser gjennom årene». 

Cecilie Norum,
fra livssynsåpen seremoni

«Du var helt fantastisk»

«Jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde begravelsen til et helt spesielt og nydelig minne. Alle kom til meg etterpå og var helt over seg av beundring etter at du sang. Du var helt fantastisk. Tusen takk!». 

Høybråten kirke

«Konserten var en innertier»

«Mona-Lisa stod på scenen i Bjugn kulturhus lørdag. Konserten var en innertier. All ære til en sanger og komponist med fine låter og ikke minst personlige og sterke tekster».  

Svein Strugstad, 
kulturhussjef

«Nydelig stemme»

«Tusen takk for vakker sang i bisettelsen til mamma. Utrolig glad for at akkurat du kunne være med og synge de sangene som vi er så glade i med en slik innlevelse og nydelig stemme. Skulle ønske jeg kunne høre det igjen og igjen». 

Linda, Drammen Krematorium

Vestfossen, Viken

Telefon: 474 50 264

E-post: post@mona-lisa.no