Om

Damen bak gitaren

Mona-Lisa Lieng er artist, seremonileder, forretter, sanger, foredragsholder, konferansier, låtskriver og solist fra Vestfossen.

Hun er født og oppvokst i Trøndelag, men flyttet til Oslo for jobb og studier. 

Mona-Lisa har en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo (2008). Parallelt har hun alltid jobbet med musikk. Etter fullførte masterstudier i familiesosiologi begynte hun å bruke mer av tiden sin på skriving og musikk, – både som jobb og hobby.

Mona-Lisa har i en årrekke jobbet som seremonileder og forretter ved livssynsåpne begravelser og bisettelser, der hun også er solist. Mye av tiden går med til å skrive verdige minnetaler samt planlegge seremonier i tråd med de pårørendes ønsker.  

Mona-Lisa er også seremonileder i vielser, kursholder for bedrifter, sanglærer, toastmaster i selskap, personlig trener samt instruktør og gründer av eget treningskonsept. Siden 16-årsalder har hun brukt mye av tiden sin på å trene og motivere andre.

Tidligere har Mona-Lisa vært foreleser i statsvitenskap ved Høgskolen i Buskerud, lærer og koordinator for tilpasset opplæring ved Vestfossen ungdomsskole, avdelingsleder ved Hokksund Rehabiliteringssenter samt korrekturleser i Dagens Næringsliv med selgererfaring fra avisens eiendomsportefølje i annonseavdelingen.

Hobbyen er å lage musikk og holde konserter, og Mona-Lisa har flere album og singler ute. Bla litt lenger ned for å se og høre.

LYTT HER

TILBAKEMELDINGER

«Aldri opplevd maken!»

«Tusen takk igjen for en usedvanlig vakker seremoni. Jeg har ikke opplevd maken. Og jeg har erfaring på området, jeg har vært i mange bisettelser gjennom årene». 

Cecilie Norum,
fra livssynsåpen seremoni

«Du var helt fantastisk»

«Jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde begravelsen til et helt spesielt og nydelig minne. Alle kom til meg etterpå og var helt over seg av beundring etter at du sang. Du var helt fantastisk. Tusen takk!». 

Høybråten kirke

«Konserten var en innertier»

«Mona-Lisa stod på scenen i Bjugn kulturhus lørdag. Konserten var en innertier. All ære til en sanger og komponist med fine låter og ikke minst personlige og sterke tekster».  

Svein Strugstad, 
kulturhussjef

«Nydelig stemme»

«Tusen takk for vakker sang i bisettelsen til mamma. Utrolig glad for at akkurat du kunne være med og synge de sangene som vi er så glade i med en slik innlevelse og nydelig stemme. Skulle ønske jeg kunne høre det igjen og igjen». 

Linda Jokerud, Drammen Krematorium, 26.01.21

Vestfossen, Viken

Telefon: 474 50 264