Referanser

TILBAKEMELDINGER

«Aldri opplevd maken»

«Tusen takk igjen for en usedvanlig vakker seremoni. Jeg har ikke opplevd maken. Og jeg har erfaring på området, jeg har vært i mange bisettelser gjennom årene».

Cecilie Norum, livssynsåpen seremoni, 28.05.20

«Alle var helt over seg av beundring»

«Jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde begravelsen til et helt spesielt og nydelig minne. Alle kom bort til meg etterpå og var helt over seg av beundring etter at du sang, og tantene mine var lei seg for at de ikke fikk takket deg for en nydelig fremføring. Du var helt fantastisk. Tusen takk!». 

Høybråten kirke, 31.01.20

«Konserten var en innertier»

«Mona-Lisa stod på scenen i Bjugn kulturhus lørdag. Konserten var en innertier. All ære til en sanger og komponist med fine låter og ikke minst personlige og sterke tekster». 

Svein Strugstad, 
kulturhussjef, 05.03.16

«Nydelig stemme»

«Tusen takk for vakker sang i bisettelsen til mamma. Utrolig glad for at akkurat du kunne være med og synge de sangene som vi er så glade i med en slik innlevelse og nydelig stemme. Skulle ønske jeg kunne høre det igjen og igjen».

Linda, Drammen Krematorium

“En herlig seremoni og dag”

«Hei Mona-Lisa. Deilig å lande etter en herlig seremoni og dag. Flere som lot seg imponere og som kommer til å ta kontakt. Tusen takk for en minnefull dag». 

Wenche og Stig, vielse Eggedal, 26.09.20

«Nydelig solistjobb»

«Vi ønsker begge å takke deg for en nydelig solistjobb. Du sang en vanskelig sang helt fantastisk, og var med på å gjøre dagen vår perfekt!». 

Bryllup Høvik Kirke, 08.08.15

“Traff oss rett i sjela”

«Tusen takk for utrolig nydelig sang i vår vielse. Perfekt arrangement av sangene, vakker stemme, nydelig gitarakkompagnement, fantastisk kontakt og innlevelse. Du traff oss rett i sjela, og vi nynner på «Battle Hymn of Love» og «I say a little Prayer» enda».

Bragernes Kirke, 09.08.14

«Gåsehud og klump i halsen»

«Tusen hjertelig takk! For en helt utrolig vakker stemme du har.  Fikk veldig mange gode tilbakemeldinger etter vielsen, det virket som at samtlige satt med gåsehud og klump i halsen».

Bryllup Vestfossen Kirke, 22.06.13

“Kunne ikke blitt bedre”

«Stor takk fra meg og mamma for en kjempefin seremoni! Dette ble veldig, veldig fint. Flott tale og seremoniledelse, og du sang helt nydelig! Tårene rant omtrent fra du starta å synge til du slutta. Takk også for en hyggelig og god prosess, vi er veldig glade for at Francesca anbefalte deg og at du kunne stille opp. Kan ikke se for meg at dette kunne blitt noe bedre». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 10.09.20

«Nær tilstedeværelse, varme og profesjonalitet»

«Mona-Lisa Lieng er et hjertevarmt menneske med en nydelig sangstemme. Mona-Lisa leder ofte livssynsåpne seremonier for oss, og det gjør hun med nær tilstedeværelse, varme og profesjonalitet. Vi er veldig takknemlige for vårt samarbeid med henne». 

Garder Begravelsesbyrå, 27.05.21

“Takk for den flotte jobben du gjør”

«Jeg hadde bare lyst til å takke deg for at du leste teksten vår på en så fin og verdig måte. Hele seremonien var så fin. Og det var så godt å se at de var så fornøyde etterpå. Takk for den flotte jobben du gjør».  

Livssynsåpen seremoni, Drammen krematorium, 20.04.20

«Fantastisk fin og minnerik»

«Tusen takk for at du fikk til en så fantastisk fin og minnerik avslutning for mamma. Det var så fint å samarbeide med deg. Vi har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger. Alle synes det ble så fint! Helt i mammas ånd. Jeg skal anbefale deg til alle som trenger en seremonileder! Du sang så vakkert. Utrolig fin tolkning!». 

Livssynsåpen seremoni, Vitenparken Ås, 28.05.20

“Aldeles nydelig”

«Vil bare få takke for aldeles nydelig sang og gitarspill under 70-årsfeiringen! Det var fantastisk!». 

70-års jubileum, 12.09.15

«Helt fantastisk vakkert»

«Tusen takk for hjelpen under min samboers seremoni i dag. Det var helt fantastisk vakkert. Fikk så mange tilbakemeldinger på at solisten gjorde en flott jobb, og det må jeg støtte 100%. Så hjertelig tusen takk for hjelpen». 

Heggen Kirke, 25.09.19

“Kunne ikke blitt bedre”

«Tusen, tusen takk for vakre sanger! Det ble så utrolig fint og stemningsfullt. Kunne ikke blitt bedre <3. Klem». 

Vestfossen Kirke, 21.04.21

«Akkurat så fint som vi ønsket oss»

«Veldig ,veldig glad for at du kunne komme. Det ble akkurat så fint som vi ønsket oss. Også så mange kommentarer fra alle andre etterpå om at det var utrolig fint! Tusen, tusen takk igjen!».

Grønsand Gjestegård, 04.09.21

“Veldig nært og ekte”

«Hei, fikk ikke sagt det i stad. Flott versjon av My Way. Veldig nært og ekte. Takk».

Haug Kirke, 12.08.21

«Så fint og nært»

«Hei Mona-Lisa. Tusen takk for det du ga oss. Det var så fint og nært, – noe vi alle prata om etterpå i samlingen vi hadde. Pluss at jeg vet modern likte deg så godt (fra bryllupet) så ble dette veldig riktig <3».

Drammen kapell, 11.08.21

“Fine fremførelser”

«Hei, ville bare si tusen takk for de fine fremførelsene av sangene i mammas begravelse i dag <3».

Solumsmoen kapell, 17.08.21

«Nydelig sang»

«Tusen takk for nydelig sang og at du absolutt bidro til en fin og verdig avskjed for vår kjære. Det var så mange som sa etter seremonien at du var så flink».

Drammen kapell, 11.08.21

“Nydelig sang og fremførelse”

«Hei, jeg vil bare si tusen tusen takk for nydelig sang og fremførelse i begravelsen til tante i dag, det var nydelig, Mona-Lisa. Hun ville satt pris på sangen din. Sønnen min kommenterte også hvor nydelig du sang, så igjen tusen takk til deg». 

Haug Kirke, 05.03.21

«En utrolig fin slutt på livet»

«Kjære Mona-Lisa. Jeg må takke deg massevis for at du ledet bisettelsen på en sånn nydelig måte. Det, sammen med døtrenes sterke minneord om ham, gjorde at det ble en utrolig fin slutt på livet hans. Mange var helt enig med meg. Ønsker deg en nydelig sommer, og igjen tusen takk».

Livssynsåpen seremoni, Paulus Kirke, 23.06.21

“Du er dyktig”

«Takk for flott konsert. Synes du er dyktig. Mye skryt!«. 

Ådne Røkkum, kultursjef Bjugn Kommune, 05.03.16

«Stemme som passer jazzen perfekt»

«Mona-Lisa Liengs tolkninger av disse gode gamle jazzlåtene var bare strålende bra. Det svingte skikkelig med blant annet «Georgia on my mind» og Billie Holidaylåten «God bless the child», dyktig fremført av vokalisten Mona-Lisa. Eikerjenta har en stemme som passer jazzen perfekt». 

Eikerbladet, 11.02.14

“Hjertevarm og god”

«Tusen takk for den innlevende og fint gjennomførte seremonien for oss. Skulle først bare skrive at jeg så gjerne vil anbefale deg for andre som trenger en hjertevarm og god seremonimester som deg. Så fant jeg deg på nettet nå og ble enda mer rørt av sangene dine. Kan du kontakte oss om du skal holde konsert, så kommer vi». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium, 06.07.20

«Verdig, varm, morsom og spenstig»

«Tusen takk for en verdig, varm, morsom og spenstig seremoni i dag. Hun hadde digget det! Veldig glad for at akkurat du holdt seremonien, og med både dialekt og en strupe av gull ble dagen akkurat så minnerik som jeg hadde håpet». 

Livssynsåpen seremoni, Smia Flerbrukshus Drøbak, 17.12.19

“Du gjorde en fantastisk jobb”

«Takk for sist, det ble en fantastisk avslutning. Vi har fått så mye gode tilbakemeldinger, og de fleste sier det er den fineste begravelsen de har vært i. Det skal du ta til deg, du gjorde en fantastisk jobb». 

Livssynsåpen seremoni, Hokksund Rådhus, 28.11.19

«Helt nydelig å høre på»

«Hei, jeg vil bare takke for en fantastisk fin seremoni, du var jo bare helt nydelig å høre på i både prating og synging. Og jeg fikk masse skryt om deg etterpå, så igjen tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Ungdomssenteret Spydeberg, 07.11.19

“Du trollbinder alle”

«Tusen takk for nok et vellykket sangoppdrag. Du trollbinder alle med stemmen din». 

Ditt begravelsesbyrå

«Utstråler varme og sjarm»

«Tusen takk for at du bidro til at mamma fikk en slik minnerik og fin avskjed. Du er et flott menneske som utstråler varme og sjarm. Du må være Guds gave til oss i Vestfossen!». 

Begravelse Fiskum Kirke, 23.05.13

“Fin avskjed”

«Tusen takk for tre vakre sanger i Fiskum Kirke i går. Du var virkelig med på å gjøre det til en fin avskjed«.

Begravelse, 04.03.21

«Så utrolig fint»

«Tusen takk for sangene i vår mors bisettelse i Mjøndalen kirke i går. Begge sangene var etter mors ønske, og du fremførte de så utrolig fint».

Bisettelse, 07.04.20

“Veldig personlig og vakkert”

«Vil sende deg en personlig takk for hjelp og bidrag til minnestunden. Du synger utrolig flott, gjorde det veldig personlig og vakkert. Alle skryter av deg». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Fredrikstad kapell, 15.04.21

«Mange fine tilbakemeldinger»

«Takk for i dag! Har fått så mange fine tilbakemeldinger på din rolle og tilstedeværelse. Det ble fint! Takk igjen!». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Kapell, 20.04.21

“Så mye kjærlighet i rommet”

«Du er et funn, og jeg er så takknemlig for å få lov til å samarbeide med deg. Fra hjertet, tusen tusen takk. I dag var det rørende, nært og så mye kjærlighet i rommet. Og så synger du helt fantastisk nært og varmt».  

Francesca Karlsen, Garder Begravelsesbyrå, Son Kulturkirke, 12.01.18

«Aldeles nydelig»

«Takk for aldeles nydelig sang og fremførelse av Kvinesdalsongen og Adieu i vår fars begravelse i dag». 

Heggen Kirke, 25.09.19

“Utstråling, sjarme og varme”

«Ønsker bare å takke deg for en usedvanlig flott fremføring av «Eg ser», «Kjærlighet» og «Tir N´a Noir» under min brors bisettelse i går. Du har en utstråling, sjarme og varme i stemme og sjel som satt inntrykk. Selv min sønn på 12 år ble betatt av deg og dine fremføringer». 

Sande Kirke, 22.07.11

«Utrolig vakkert og rørende»

«Vil bare sende deg en liten mail for å takke deg for at du gjorde familiens farvel med bestefar så utrolig vakker og rørende. Det var så godt og trygt å synge med ditt gitarspill som støtte, og hele seremonien ble helt nydelig. Tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 19.02.21

“Lovordene haglet”

«Hei, vi hadde begravelse i Haug Kirke i dag og var så heldige at vi fikk deg til å synge der. Så flink du var! Alle snakket om deg etterpå, lovordene haglet, og folk fikk ikke fullrost deg nok. Bare måtte gi deg den tilbakemeldingen!».  

Haug kirke, 20.08.15

«Veldig fin dag»

«Tusen, tusen takk igjen for en fin tale i går og for at det ble en veldig fin dag for oss. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på seremonien, så tusen takk igjen. Det var veldig i hennes ånd».

Livssynsåpen seremoni, Drammen krematorium, 20.04.20

“Alle over seg av begeistring”

«Hjertelig takk til deg som skapte en fantastisk og minnerik stemning i går. Alle ble over seg av begeistring, og jeg finner knapt ord som kan beskrive alle de positive tilbakemeldingene som vi har fått!». 

Narve Thoresen, 17.04.16

«Stemningsfullt og høytidelig»

«Jeg vil gjerne få takke deg for en flott utført seremoni. Du klarte å få med deg så mye fint om mamma, og du presenterte det både på en stemningsfull, høytidelig og humoristisk måte. Det er godt gjort. Det er åpenbart at du er et godt og uvanlig menneske, med mye varme, hjertelighet, evne til innlevelse og talent for formidling. Du fremstår som rolig, trygg, engasjert og godt forberedt, og det gjør seremonien til en god opplevelse for oss. Tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 25.02.20

“Fantastisk fin bisettelse”

«Hei kjære du, vil bare igjen takke for en fantastisk fin bisettelse. Den ble slik jeg håpet og veldig ham/oss. Barna likte deg kjempegodt, og du gjorde det tryggere for de, det er godt gjort! Om du skulle ha behov for referanser så er jeg med glede det. Beste hilsen Anja». 

Asker Kapell, 03.02.21

«Djupt imponerad»

«Tack snälla för din insats. Det var en svår stund för oss som du gjorde så fin och minnesvärd. Den stunden kommer alltid finnas kvar. Det kändas verkligen som du kände honom. Du gjorde honom levande och så nära oss alla på ett personligt sätt. Vi sa alla efteråt att det var overkligt fint. Jag är djupt imponerad och rörd över hur du på kort tid kunde återskapa den värme och glädje som vi alla vill minnas med min bror och samtidigt förmedla vår sorg. Det var värdigt på alla sätt. Vårt varmaste tack till dig!».

Livssynsåpen seremoni, Drammen Kapell, 29.07.17

“Veldig fin og nær”

«Hei Mona-Lisa. Jeg fikk ikke sagt det i stad, men synes du ledet seremonien så utrolig fint. Den ble veldig fin og veldig nær. Den ble veldig pappa. Du var en trygghet for meg, og jeg er veldig glad for at det var du som gjorde det. Takk for en veldig fin seremoni». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 20.01.21

«Personlig, verdig og fargerik seremoni»

«Kjære Mona-Lisa. Du lagde en helt fantastisk og unik avskjedsseremoni for pappa! Komplimentene bare strømmet på etter seremonien, og det var flere som sa at de også ville begraves sånn. En personlig, verdig og fargerik seremoni, helt i pappas ånd. For meg har også alle de fine samtalene med deg i forkant av begravelsen betydd utrolig mye. Takk for det, også». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 05.01.21

“Veldig fin minnestund”

«Vi vil gjerne få takke deg for den fine og verdige seremonien du ledet for vår kjære sønn i Asker Kapell. Vi følte at alt handlet om ham, og det ble en fin og god minnetale. Et fint minne som vi kan ta med oss videre. Vi fikk også mange tilbakemeldinger fra familie og venner at det ble en veldig fin minnestund! Og tusen takk for nydelig sang!«. 

Livssynsåpen seremoni, Asker Kapell, 04.05.19

«Fantastisk seremoni»

«Hei! Ønsker bare å gi en tilbakemelding til deg som forrettende. For en fantastisk seremoni du stod i ledtog for i går. Jeg har aldri opplevd en mer verdig og flott avskjed med et menneske som stod oss så nær. Dette var absolutt i hans ånd. Tusen takk!».

Livssynsåpen seremoni, Kulturverket Flammen, 23.10.19

“Utrolig vakkert”

«Jeg fikk ikke anledning til å snakke med deg i går under pappas begravelse, men jeg vil på vegne av hele familien takke deg for at du gjorde seremonien så verdig. Alle jeg snakket med sa at sangene vi hadde valgt ut var så fine, og at du fremførte de på en så utrolig vakker måte. Takk». 

Heggen Kirke, 10.04.17

«Rommet fullt av sprudlende, deilig energi»

«Mona-Lisa, takk vakre. Du kommer inn i rommet full av sprudlende, deilig energi, det gir et ekstra løft. Også så nydelige sanger, jeg er så takknemlig, kjære deg <3».

Konfirmasjon Son Kulturkirke, 04.09.21

“Vemod og takknemlighet”

«Kjære Mona-Lisa, etter en kveld med igjen mange gode tilbakemeldinger, takk, vemod og takknemlighet for den fine avskjeden. Varm takk for din nydelige måte (sa mange!) å ta oss gjennom denne avskjedsseremonien på. Din forberedthet, refleksjon, ro, sang og gitar tryggjorde oss alle».   

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 20.04.21

«Aldri opplevd maken»

«Hei, jeg vil gjerne si tusen takk. Hverken jeg eller min kone har noensinne opplevd maken til godt gjennomført minnestund. Her var tale og sanger godt planlagt slik at vi i den nærmeste familie opplevde en slik personlig, verdig, minnerik og god avskjed med min mor. Igjen, tusen takk!».

Arild Saasen, livssynsåpen seremoni Mjøndalen Kapell, 07.04.17

«Rolig og verdig»

«På vegne av familien vil jeg takke deg så mye for at du kunne være seremonileder i bisettelsen til far. At bisettelsen ble så vellykket har du mye av æren for. Vi hadde fine samtaler med deg før som hjalp oss «på sporet» og som gjorde oss trygge i våre valg av sanger og tale. Da vi møtte deg den dagen, møtte vi en rolig og trygg dame som gjorde at jeg for min del slappet av og tenkte at «dette går fint». Du ledet minnestunden rolig og verdig, med alvor og humor. Og til slutt trakk du alle trådene sammen på en fin måte». 

Livssynsåpen seremoni, Son Kulturkirke, 28.04.19

«Fantastisk fin bisettelse»

«Hei kjære du. Vil bare igjen takke for en fantastisk fin bisettelse. Den ble slik jeg håpet og var veldig ham/oss. Bare likte deg kjempegodt, og du gjorde det tryggere for de, det er godt gjort». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 03.02.21

«Stor kunst»

«Thomas har pakka Mona-Lisas nydelige og vare låt aldeles fortreffelig inn. Det er så nennsomt gjort, vakker spilt og sunget at håra reiser seg på ryggen her. Denne lille, sarte og vare låta «You» har endt som kunst!».  

Tor Kenneth Talmo, 17.04.21

«Flott spill og sang»

«Vil gjerne takke deg for flott spill og sang i min mors begravelse i dag. Det satte en ekstra spiss på en flott avskjed som min mor garantert hadde likt. For oss som var til stede var det fint å oppleve din innlevelse og engasjement. Tusen takk».  

Skoger kirke, 04.09.20

«Rørende»

«Vil takke deg engang til for en flott seremoni. Har sett det engang til på streaming nå og synes det var rørende. Kommer alltid til å huske den. Klem fra meg». 

Livssynsåpen seremoni, Arbeidern Hokksund, 28.08.20

«Fantastisk og minnerik»

«Vil nok engang takke for en fantastisk og minnerik bisettelse for mamma. Den sitter i hjertet og vil for alltid gjøre det. Har fått så mange tilbakemeldinger om hvor vakker den var. Du har sikkert hørt det en drøss av ganger før, ville allikevel si det». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium, 17.12.20

«Du er bra»

«Ville bare igjen si tusen, tusen takk! Ønsker deg og dine et fint 2021. Du er bra!».  

Livssynsåpen seremoni, Hellviktangen Nesoddtangen 30.12.20

«Så sikker i det du gjør»

«Hei, så nydelig du sang i kirka i dag! Du er så sikker i det du gjør, noe som bare gjør deg enda bedre!».  

Nedre Eiker Kirke, 11.09.15

«Nydelig solistjobb»

«Vi ønsker begge å takke deg for en nydelig solistjobb. Du sang en vanskelig sang helt fantastisk og var med på å gjøre dagen vår perfekt!».

Bryllup Høvik Kirke, 08.08.15

«Rørende vakkert»

«Kjære deg, takk igjen for at du gav dagen på lørdag et løft. Med din tilstedeværelse, nydelige formidling og vakre stemme, så ble det rørende vakkert. Du har en så fantastisk god energi, og den merkes i rommet, uten at du tar for mye plass. Akkurat passe balanse. For alltid takknemlig».

Konfirmasjon Son, 04.09.21

«Fantastisk stemme og utstråling»

«Hei, tusen takk! Vi er veldig fornøyde med musikken, det har mange av gjestene sagt, også! Du har en fantastisk stemme og en nydelig utstråling. Særlig ble vi imponerte over arrantementet dere hadde laget til «Wedding song», utrolig fint! Tusen takk igjen!». 

Bryllup Strømsgodset kirke, 03.09.21

«Helt suveren måte»

«Hei, ville bare rette en stor takk for at du ledet seremonien på en helt SUVEREN måte. Pappa ville vært glad over at en så fin person ledet seremonien. Det er jeg også. Masse gode tanker til deg!».

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund, 13.09.21

«Vanskelig å holde tårene tilbake»

«Hei, fikk ikke snakket med deg i stad. Men det var nydelig sang og vanskelig å holde tårene tilbake når du sang. Takk for en fin opplevelse. Så fint å synge dine egne sanger, de var så vakre».

Begravelse Haug Kirke, 30.09.21

«Flott seremoni»

«Det ble litt mye følelser etter seremonien, og jeg fikk ikke sagt takk. Så tusen takk for en flott seremoni».

Livssynsåpen seremoni, Drøbak, 05.10.21

«Lamslått av stemmen din»

«Vi ønsker å takke for en helt nydelig opptreden i kirken i dag. Alle var helt lamslått av stemmen din . Kunne ikke ha blitt bedre, tusen takk!».

Haug kirke, 10.04.14

«Din varme fylte rommet»

«Kjære gode Mona-Lisa. Takk for at du kom med din varme og fylte rommet i går. Alle likte det veldig godt, og mine foreldre var både rørt og takknemlige. Stor klem fra meg».

Askim Skansehytta, 02.10.21

«Vakker og varm seremoni»

«Igjen, tusen takk for en vakker og varm seremoni i dag. Vanker masse skryt og hilsener til deg. En kusine av modern sa at hun aldri hadde opplevde en finere, flottere bisettelse. Takk!».

Livssynsåpen seremoni, Folkvang, 05.10.21

«Rører meg helt inn i sjelen»

«Sangen din «Kvar dag i lag» rører meg helt inn i sjelen. Tusen takk for at du laget den!».  

Damenes Aften, Øvre Eiker Kommune

«Du gjorde stor lykke»

«Tusen takk for en fantastisk åpning av den store skolelederdagen vår! Du gjorde stor lykke, rørte ved oss, – og satte fokus på det som virkelig betyr noe: Alle barna og de unge som skal lære å leve livet sitt…».  

Skolelederdagen Universitetet i Oslo, PhD. Ann E. Gunnulfsen, 14.09.18

«Alt var perfekt»

«Tusen takk! Alt var perfekt fra begynnelse til slutt. Nydelig solosang!». 

Olberg kirke, 10.08.19

«Så vakker sang»

«Med så vakker sang var dette en så flott avskjed med den flotteste dama! Tusen hjertelig takk for at du gjør det du gjør så utrolig fint! Mange takknemlige klemmer». 

Vestfossen kirke, 21.04.21

«Rett i hjertet på oss alle»

«Vil på vegne av min familie få takke for meget fine sanger i går. Dette var akkurat som mamma ville hatt det! Kunne ikke blitt bedre. Du har en veldig fin stemme som bar disse sangene veldig fint. Dette, samt at du sang på hennes dialekt, gikk rett i hjertet på oss alle. Takk for meget fint gjennomført».

Kongsberg Gravlund, 27.04.21

«Vi er deg evig takknemlig»

«Kjære Mona-Lisa, vi er så takknemlig for at du var seremonileder i Annes bisettelse. Du gjorde det så personlig og vakkert med din gitar og nydelige stemme. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger av de som var på minnestunden og de som så overføringen. <3 Du gjorde dette til en verdig og minnerik avskjed med Anne. Vi er deg evig takknemlig. Du må gjerne bruke mitt navn og meg som referanse. Tusen hjertelig takk.
Hilsen Lise Løvstad»

Livssynsåpen seremoni, Østre Gravlund Kapell, 20.05.21

«Vakker fremførelse»

«Jeg har vært i begravelse til svogeren min i dag. Det var jeg som fant sangen «Your my hero, Daddy» på nettet. Vil bare si at fremførelsen din var vakker <3″

Begravelse 19.05.16

«En magisk konsert»

«Kjære Mona-Lisa. Tusen takk for en magisk konsert i Bjugn Kulturhus lørdag kveld. Det var en opplevelse vi ikke ville vært foruten! Sangene dine rørte ved hjertestrengen og fremkalte både smil og tårer. Å fremheve én sang foran de andre er vanskelig, da alle ga oss noe, men for meg personlig var det veldig sterkt da du sang på morsmålet ditt, selv om jeg ikke skjønte ordene. Men stemmen din formidlet budskapet allikevel. Og «Kvar dag ilag» grep meg også ekstra sterkt, kanskje fordi vi to her i huset om et par år runder 80 år, vi har gått «hand i hand» siden vi var 17-18 år. Artig var det óg å høre seg snakke Bjugndialekt etter alle disse årene. Atter en gang: Tusen takk! Lykke til videre». 

Birgit Moan, 05.03.16

«Eventyrlig»

«Tusen takk for en helt fantastisk jobb du gjorde som seremonileder, forretter og solist i min søsters bisettelse på onsdag. Du var helt eventyrlig, nesten som et norsk folkeeventyr! Du har fått så mange flotte tilbakemeldinger fra alle som var der, og vi er dypt takknemlig for den innsatsen du gjorde. Det ble en fantastisk flott seremoni, og jeg vet min søster hadde elsket det». 

Livssynsåpen seremoni, Diakonhjemmets Kapell, 09.06.21

«Veldig vakker og godt gjennomført»

«Hei Mona-Lisa! Takk igjen for en veldig vakker og godt gjennomført seremoni i går! Du gjorde en veldig god jobb, og jeg har anbefalt deg videre til mine kolleger».

Halden og Omegn Begravelsesbyrå, Livssynsåpen seremoni, Asak Kirke, 01.07.21

«Nydeleg framføring»

«Tusen takk for nydeleg framføring <3 Fikk så mye hyggelige tilbakemeldingar. Lykke til videre med sang. Vennlig helsing». 

Bryllup, Bakke Kirke,  19.06.21

 

«Skikkelig glade og takknemlige»

«Hei Mona-Lisa, du vil ikke tro hvor mye skryt du har fått etter seremonien. Vi er skikkelig glade og takknemlige. Vi synes prisen din er for lav og vil betale deg (…), se på det som en driks fra pappa. Ikke åpent for diskusjon. Klem».

Livssynsåpen seremoni, Paulus Kirke, 23.06.21

«Veldig godt fornøyd»

«Vil bare takke deg for fin seremoni forrige onsdag. Er veldig godt fornøyd og har fått veldig mange positive tilbakemeldinger».

Livssynsåpen seremoni, Kulturverket Flammen, 23.10.19

«Hjertevarm og god»

«Tusen takk for den innlevende og fint gjennomførte seremonien for oss. Skulle først bare skrive at jeg så gjerne vil anbefale deg for andre som trenger en hjertevarm og god seremonimester som deg. Så fant jeg deg på nettet nå og ble enda mer rørt av sangene dine. Kan du kontakte oss om du skal holde konsert, så kommer vi».

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium,  06.07.20

 

«Veldig fornøyd og takknemlig»

«Hei Mona-Lisa! Tusen takk for den vakre seremonien som du holdt for mamma <3.  Jeg er sikker på at mamma var veldig fornøyd og takknemlig. Skal hilse så mye fra familien og si tusen takk for all hjelp. Klem til deg fra oss».

Folkvang, Drøbak, 27.07.21

«Respektfull og grundig måte»

«Tusen takk for at du gjorde bisettelsen til pappa til en trygg og god opplevelse. Du har en fantatisk fin evne til å ta akkurat passe stor plass, og selv om det er du som både taler og synger, så handlet seremonien aldri om deg. Du guidet oss gjennom på en rolig og trygg måte, og de som var tilstede formidlet at det virket som om du kjente pappa, selv om dere aldri møttes. Det jeg er aller mest takknemlig for er hvordan du møtte oss i forkant av bisettelsen. Gjennom telefonsamtaler fikk du mamma til å senke skuldrene og føle seg trygg på at dette kom til å gå bra og at du skulle sørge for at alt var under kontroll. Du møtte oss på en respektfull og grundig måte, og det gjorde det også lett å videreformidle minneord om pappa sitt liv til deg. Din varme og gode tilstedeværelse, i tillegg til vakker sang, bidrar i stor grad til at seremonien i kirken vil sitte i oss som et godt minne. Takk igjen <3». 

Livssynsåpen seremoni, Asak Kirke, 01.07.21

«Betydde så mye for meg»

«Tusen takk for helt nydelig sang i kirken i dag. Det ble så rørende og betydde så mye for meg, oss og mange andre i kirken i dag <3».

Haug Kirke, 12.08.21

 

«Kunne ikke vært mer fornøyd»

«Hei Mona-Lisa! Vi fikk dessverre ikke takket deg i går, men tusen hjertelig takk for tre nydelige sanger. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, og vi har fått masse masse skryt for både sangene og sanger :-)».

Bryllup, Åsgårdstrand, 27.08.21

«Rett og slett en suksess»

«Tusen takk for en fantastisk sang i bryllupet vårt! Den gorde inntrykk på mange! Det var utrolig mange som kommenterte hvor flink du var. Rett og slett en suksess! Jeg anbefaler deg på det sterkeste!».

Bryllup Drammen, 12.09.15

«Vakker fremføring»

«Igjen takker vi for en vakker fremføring i minnesamværet for pappa i dag. Du gjorde dette til en vakker minnestund. Klem».

Drammen, 04.01.18

 

Vestfossen, Viken

Telefon: 474 50 264

E-post: post@monalisalieng.no