Referanser

TILBAKEMELDINGER

«Aldri opplevd maken»

«Tusen takk igjen for en usedvanlig vakker seremoni. Jeg har ikke opplevd maken. Og jeg har erfaring på området, jeg har vært i mange bisettelser gjennom årene».

Cecilie Norum, livssynsåpen seremoni, 28.05.20

«Alle var helt over seg av beundring»

«Jeg ville bare si tusen takk for at du gjorde begravelsen til et helt spesielt og nydelig minne. Alle kom bort til meg etterpå og var helt over seg av beundring etter at du sang, og tantene mine var lei seg for at de ikke fikk takket deg for en nydelig fremføring. Du var helt fantastisk. Tusen takk!». 

Høybråten kirke, 31.01.20

«Konserten var en innertier»

«Mona-Lisa stod på scenen i Bjugn kulturhus lørdag. Konserten var en innertier. All ære til en sanger og komponist med fine låter og ikke minst personlige og sterke tekster». 

Svein Strugstad, 
kulturhussjef, 05.03.16

«Nydelig stemme»

«Tusen takk for vakker sang i bisettelsen til mamma. Utrolig glad for at akkurat du kunne være med og synge de sangene som vi er så glade i med en slik innlevelse og nydelig stemme. Skulle ønske jeg kunne høre det igjen og igjen».

Linda, Drammen Krematorium

“En herlig seremoni og dag”

«Hei Mona-Lisa. Deilig å lande etter en herlig seremoni og dag. Flere som lot seg imponere og som kommer til å ta kontakt. Tusen takk for en minnefull dag». 

Wenche og Stig, vielse Eggedal, 26.09.20

«Nydelig solistjobb»

«Vi ønsker begge å takke deg for en nydelig solistjobb. Du sang en vanskelig sang helt fantastisk, og var med på å gjøre dagen vår perfekt!». 

Bryllup Høvik Kirke, 08.08.15

“Traff oss rett i sjela”

«Tusen takk for utrolig nydelig sang i vår vielse. Perfekt arrangement av sangene, vakker stemme, nydelig gitarakkompagnement, fantastisk kontakt og innlevelse. Du traff oss rett i sjela, og vi nynner på «Battle Hymn of Love» og «I say a little Prayer» enda».

Bragernes Kirke, 09.08.14

«Gåsehud og klump i halsen»

«Tusen hjertelig takk! For en helt utrolig vakker stemme du har.  Fikk veldig mange gode tilbakemeldinger etter vielsen, det virket som at samtlige satt med gåsehud og klump i halsen».

Bryllup Vestfossen Kirke, 22.06.13

“Helt magisk, du sang med sjelen”

«Hei Mona-Lisa. Det ble en fantastisk dag. Er så glad for at jeg «fant» deg. Det var helt fantastisk å høre deg synge. Du traff en nerve som er så avgjørende for opplevelsen. Jeg har sunget i kor osv hele livet selv og er over middels opptatt av musikk. Er derfor så takknemlig over dine fremførelser. Det var mange som spurte om deg etter vielsen, sa det ble helt magisk. Brudeparet var så takknemlige. Jeg skriver gjerne en anbefaling av deg. Håper jeg kan oppleve din vakre stemme en annen gang. Din fremtoning og varme gjorde at vi følte at det betydde noe for deg… du sang med sjelen. Klem fra Rita«.

Bryllup Haug kirke Hønefoss, 17.09.22

«Kunne ikke blitt bedre»

«Tusen takk, dagen ble veldig fin. Du gjorde en fantastisk god jobb, jeg fikk så mye skryt etterpå. Hvor fant du henne, deg altså, var omkvedet. Kunne ikke blitt bedre, Mona-Lisa! Takk også for hjelpen med beskjeder på fransk ifm streamingen, du kunne ikke bare litt fransk, vi er  alle imponert og veldig takknemlige!». 

Livssynsåpen seremoni, Modumheimen kapell, 19.09.22

“Gledelig overrasket”

«Hei. Takk for en flott seremoni. Vi har vært i en tilsvarende seremoni tidligere og har vært og er gledelig overrasket, tusen takk.

Livssynsåpen seremoni, Modumheimen kapell, 10.10.22

«Betydde så mye for oss»

«Hei Mona-Lisa! Jeg ville bare takke for jobben du har gjort i forbindelse med mamma sin bisettelse. Vi har fått så mange meldinger om at du formidlet både minnetale og sang på en veldig god, varm og vakker måte, og vi føler at vi var heldige som ble satt i kontakt med deg. Tusen takk, det betydde så mye for oss». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 13.10.22

“Kunne ikke blitt bedre”

«Stor takk fra meg og mamma for en kjempefin seremoni! Dette ble veldig, veldig fint. Flott tale og seremoniledelse, og du sang helt nydelig! Tårene rant omtrent fra du starta å synge til du slutta. Takk også for en hyggelig og god prosess, vi er veldig glade for at Francesca anbefalte deg og at du kunne stille opp. Kan ikke se for meg at dette kunne blitt noe bedre». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 10.09.20

«Nær tilstedeværelse, varme og profesjonalitet»

«Mona-Lisa Lieng er et hjertevarmt menneske med en nydelig sangstemme. Mona-Lisa leder ofte livssynsåpne seremonier for oss, og det gjør hun med nær tilstedeværelse, varme og profesjonalitet. Vi er veldig takknemlige for vårt samarbeid med henne». 

Garder Begravelsesbyrå, 27.05.21

“Takk for den flotte jobben du gjør”

«Jeg hadde bare lyst til å takke deg for at du leste teksten vår på en så fin og verdig måte. Hele seremonien var så fin. Og det var så godt å se at de var så fornøyde etterpå. Takk for den flotte jobben du gjør».  

Livssynsåpen seremoni, Drammen krematorium, 20.04.20

«Fantastisk fin og minnerik»

«Tusen takk for at du fikk til en så fantastisk fin og minnerik avslutning for mamma. Det var så fint å samarbeide med deg. Vi har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger. Alle synes det ble så fint! Helt i mammas ånd. Jeg skal anbefale deg til alle som trenger en seremonileder! Du sang så vakkert. Utrolig fin tolkning!». 

Livssynsåpen seremoni, Vitenparken Ås, 28.05.20

“Aldeles nydelig”

«Vil bare få takke for aldeles nydelig sang og gitarspill under 70-årsfeiringen! Det var fantastisk!». 

70-års jubileum, 12.09.15

«Helt fantastisk vakkert»

«Tusen takk for hjelpen under min samboers seremoni i dag. Det var helt fantastisk vakkert. Fikk så mange tilbakemeldinger på at solisten gjorde en flott jobb, og det må jeg støtte 100%. Så hjertelig tusen takk for hjelpen». 

Heggen Kirke, 25.09.19

“Kunne ikke blitt bedre”

«Tusen, tusen takk for vakre sanger! Det ble så utrolig fint og stemningsfullt. Kunne ikke blitt bedre <3. Klem». 

Vestfossen Kirke, 21.04.21

«Akkurat så fint som vi ønsket oss»

«Veldig ,veldig glad for at du kunne komme. Det ble akkurat så fint som vi ønsket oss. Også så mange kommentarer fra alle andre etterpå om at det var utrolig fint! Tusen, tusen takk igjen!».

Grønsand Gjestegård, 04.09.21

«Skikkelig proff”

«Tusen takk, Mona-Lisa. Bisettelsen kunne ikke vært bedre. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra de som var til stede og fra de som har sett filmen. Nå har jeg googlet og hørt deg på Spotify også, og forstått. Du er jo skikkelig proff. Takk engang til. Lykke til med karrieren». 

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 06.10.22

«Vakkert og verdifullt»

«Hei. Tusen takk for nydelig sang i går. Det er så vakkert og verdifullt i en sorgprosess. I går var en fin opplevelse i Kongsberg Gravlunds kapell. Det samme i pappa sin begravelse. Igjen, tusen takk».

Kongsberg Gravlund, 25.10.22

“Så fint sydd sammen”

«Hei du. Tusen hjertelig takk for en nydelig gjennomført seremoni for pappa i går. Du var så tilstede og personlig mens du ledet oss igjennom på en vakker måte. Talen din var så fint sydd sammen, og vi er bare veldig glad for at akkurat du var med oss i går. Vi hørte mye oppriktig skryt for både seremonien og deg og hvordan du var. I går kveld satt vi også og snakka om hvor godt pappa hadde likt deg og din måte å være på. Så tusen takk. Du bidro til at dagen ble så fin og spesiell som vi ønsket <3 Ingunn.

Livssynsåpen seremoni, Haslum kapell, 09.11.22

«Perfekt alt sammen»

«Det var så perfekt alt sammen, jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger. Alle skryter av deg! Dagen og ettermiddagen ble fin. Tusen takk!».

Livssynsåpen seremoni, Son Kulturkirke, 07.11.22

“Utrolig varmt, ekte og nært”

«Hei Mona-Lisa. Ville bare takke deg for den flotte seremonien for Kristian i går. Det du ga oss var så utrolig varmt, ekte og nært. Du forente rommet med ditt flotte vesen, ditt hjerte og varme. Dette var i Kristians ånd, og til tross for at vi hadde det så tungt så gjorde du stunden lysere. Takk for at du var akkurat der i går!».

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 09.06.22

«Strålende jobb»

«Takk! Du gjorde en strålende jobb, alt ble kjempefint. Du leverte en flott presentasjon, og din sang var nydelig. Alle var veldig fornøyde, også de som vi vet er kristne ga oss ros for fin seremoni. Alt ble helt som vi hadde håpet. Tusen takk igjen. 
Vennlig hilsen Thomas Nygaard.

Livssynsåpen seremoni, Alfaset Gravlund Kapell, fredag 08.07.22

“Veldig varm og nær fremstilling”

«Vi er veldig fornøyde med ditt viktige bidrag til dagen i går! Selv om vi kjente igjen ordlyden noen steder i talen maktet du veldig fint å gjøre den til din egen, og det ble en veldig varm og nær fremstilling av Lills liv og personlighet, som vi håpet på. Fikk også veldig mange positive kommentarer om det fra gjestene. Tusen takk for hjelpen. Vil gjerne anbefale deg videre».

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Kapell, torsdag 07.07.22

«Personlig, verdig og flott»

«Tusen takk for en nydelig seremoni… Du gjorde den så personlig, verdig og flott! Særlig at du spilte og sang så vakkert var helt spesielt!».

Livssynsåpen seremoni, Drammen kapell, 15.08.22

“Så vakker sang”

«Tusen takk for at du var med i dag og sang så vakkert, både i kirken og på minnestunden. Jeg hilser så mye fra mamma som satte stor pris på deg. Hun ville takke deg, det hjalp henne til å finne styrke til å stå der og si noen ord. Takk, Mona-Lisa».

Fiskum kirke, 27.10.21

«Veldig fornøyd»

«Tusen takk for jobben du gjorde i dag, Mona-Lisa. Familien spurte etter deg etter at du hadde gått. De var veldig fornøyd. Og både Marianne og jeg synes du virkelig leverte. Så tusen takk igjen!».

Heder Begravelsesbyrå, Kongsberg Gravlund, 27.10.21

“Veldig god tale”

«Hei Mona-Lisa. Det ble en fin seremoni og en veldig god tale. Har fått mye fin feedback fra andre som var i begravelsen på minnetalen. Takk for det!».

Kongsberg Gravlund, 27.10.21

«Utrolig flink»

«Hei du. Takk for i dag for den ene og den andre. Så utrolig flink og rolig du var. Veldig bra, kjære deg. Vi sees».

Kongsberg Gravlund, 27.10.21

“Fine ord”

«Takk for en fin seremoni, sang og fine ord i Arnes bisettelse. Randi og Harald». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen kapell, 03.02.23

«Løste det med glans»

«Ville bare takke for i går. Fått mange tilbakemeldinger på opplegget. Du løste det med glans».

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 02.02.23

“Vakker sang”

«Kjære Mona-Lisa, takk for vakker sang og takk for du var med til å gjøre bisettelsen fin. Veldig takknemlig, klem». 

Haug kirke, 15.02.23

«En trygg ledelse»

«Hei Mona-Lisa! Tusen takk for god hjelp både før og under seremonien i går, den ble som jeg hadde håpet… Jeg er veldig lettet over at det ble en verdig avskjed med Tor. En trygg ledelse var så god å ha!
Beste hilsen Kristin». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen kapell, 21.02.23

“Veldig nært og ekte”

«Hei, fikk ikke sagt det i stad. Flott versjon av My Way. Veldig nært og ekte. Takk».

Haug Kirke, 12.08.21

«Så fint og nært»

«Hei Mona-Lisa. Tusen takk for det du ga oss. Det var så fint og nært, – noe vi alle prata om etterpå i samlingen vi hadde. Pluss at jeg vet modern likte deg så godt (fra bryllupet) så ble dette veldig riktig <3».

Drammen kapell, 11.08.21

“Fine fremførelser”

«Hei, ville bare si tusen takk for de fine fremførelsene av sangene i mammas begravelse i dag <3».

Solumsmoen kapell, 17.08.21

«Nydelig sang»

«Tusen takk for nydelig sang og at du absolutt bidro til en fin og verdig avskjed for vår kjære. Det var så mange som sa etter seremonien at du var så flink».

Drammen kapell, 11.08.21

“Vakreste vi har vært med på”

«Dette var en fantastisk bisettelse og masse godt å ta med videre. Vi er SÅ imponert! Det er det vakreste vi har vært med på. Min mor ville ha deg som seremonileder i sin begravelse, da det var det vakreste hun hadde opplevd, – og hun har vært i mange begravelser! Alle skryter av deg, det var helt fantastisk det du gjorde. Tusen takk! «.

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 21.12.22

«En verdig seremoni»

«Hei. Takk skal du ha for at du ledet oss trygt og godt gjennom seremonien på fredag. Det ble en verdig seremoni med en fin ramme, noe vi er takknemlig for».

Livssynsåpen seremoni, Drammen kapell, 06.01.23

“Vakkert framført sang”

«Takk, Mona-Lisa, for at du gav oss en fin opplevelse i Vestfossen kirke i dag med vakkert framført sang. Kaja og Randi». 

Vestfossen kirke, 26.01.23

«Mektig imponert»

«Veldig bra jobbet i dag. En slik begravelse skulle alle hatt. Mektig imponert over deg». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 02.02.23

“Nydelig sang og fremførelse”

«Hei, jeg vil bare si tusen tusen takk for nydelig sang og fremførelse i begravelsen til tante i dag, det var nydelig, Mona-Lisa. Hun ville satt pris på sangen din. Sønnen min kommenterte også hvor nydelig du sang, så igjen tusen takk til deg». 

Haug Kirke, 05.03.21

«En utrolig fin slutt på livet»

«Kjære Mona-Lisa. Jeg må takke deg massevis for at du ledet bisettelsen på en sånn nydelig måte. Det, sammen med døtrenes sterke minneord om ham, gjorde at det ble en utrolig fin slutt på livet hans. Mange var helt enig med meg. Ønsker deg en nydelig sommer, og igjen tusen takk».

Livssynsåpen seremoni, Paulus Kirke, 23.06.21

“Du er dyktig”

«Takk for flott konsert. Synes du er dyktig. Mye skryt!«. 

Ådne Røkkum, kultursjef Bjugn Kommune, 05.03.16

«Stemme som passer jazzen perfekt»

«Mona-Lisa Liengs tolkninger av disse gode gamle jazzlåtene var bare strålende bra. Det svingte skikkelig med blant annet «Georgia on my mind» og Billie Holidaylåten «God bless the child», dyktig fremført av vokalisten Mona-Lisa. Eikerjenta har en stemme som passer jazzen perfekt». 

Eikerbladet, 11.02.14

“Hjertevarm og god”

«Tusen takk for den innlevende og fint gjennomførte seremonien for oss. Skulle først bare skrive at jeg så gjerne vil anbefale deg for andre som trenger en hjertevarm og god seremonimester som deg. Så fant jeg deg på nettet nå og ble enda mer rørt av sangene dine. Kan du kontakte oss om du skal holde konsert, så kommer vi». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium, 06.07.20

«Verdig, varm, morsom og spenstig»

«Tusen takk for en verdig, varm, morsom og spenstig seremoni i dag. Hun hadde digget det! Veldig glad for at akkurat du holdt seremonien, og med både dialekt og en strupe av gull ble dagen akkurat så minnerik som jeg hadde håpet». 

Livssynsåpen seremoni, Smia Flerbrukshus Drøbak, 17.12.19

“Du gjorde en fantastisk jobb”

«Takk for sist, det ble en fantastisk avslutning. Vi har fått så mye gode tilbakemeldinger, og de fleste sier det er den fineste begravelsen de har vært i. Det skal du ta til deg, du gjorde en fantastisk jobb». 

Livssynsåpen seremoni, Hokksund Rådhus, 28.11.19

«Helt nydelig å høre på»

«Hei, jeg vil bare takke for en fantastisk fin seremoni, du var jo bare helt nydelig å høre på i både prating og synging. Og jeg fikk masse skryt om deg etterpå, så igjen tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Ungdomssenteret Spydeberg, 07.11.19

“Du er et funn!”

«Kjære Mona-Lisa! Takk for at du laget seremonien så vakker – du er et funn! Sangene og talen var så nydelige, alle syntes du har en utrolig bra formidlingsevne! Ønsker deg og dine en riktig god jul og alt det beste for 2022! Måtte vi ikke møtes i et kapell neste år, men gjerne ellers».

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Kapell, 13.12.21

«Ble som vi ønsket»

«Kjære vakre deg! Tuuuuusen takk for at du hjalp meg med å komme igjennom dagen. Det ble sånn som mamma og jeg ønsket takket være deg. Tusen millioner takk igjen <3».

Livssynsåpen seremoni, Østre Fredrikstad kapell, 20.12.21

“Minnestunden var preget av skryt”

«Tusen hjertelig takk for en fin seremoni. Vi satte pris på gjennomføringen og de personlige detaljene du flettet så fint inn. Minnestunden var preget av skryt av din sangstemme».

Livssynsåpen seremoni, Kolbotn Kapell, 04.01.22

«Du er fantastisk!»

«Kjære kjære Mona-Lisa,
Du er fantastisk! Jeg ga deg ingen lett oppgave, verken med sang eller minneord. Jeg er så dypt takknemlig fra helt innerst i hjerterota for at du klarte å lage en fin og verdig seremoni, ikke bare for meg – men for alle involverte. Jeg har fått så mange kommentarer om at det ble så fint og verdig. Både de som var til stede og de som så på streaming.
Jeg kan ikke tenke meg noe vanskeligere jobb enn det du har valgt deg, å jobbe med noe så sårbart, men jeg forstår godt at du gjør det – du er fantastisk flink. Jeg er deg evig takknemlig for sang og din evne til å sy sammen en verdig avskjed og nydelig seremoni. Vit at jobben din og det du legger ned i dette er så betydningsfullt».

Livsynssåpen seremoni, Drammen krematorium, 19.01.22

“Du trollbinder alle”

«Tusen takk for nok et vellykket sangoppdrag. Du trollbinder alle med stemmen din». 

Ditt begravelsesbyrå

«Utstråler varme og sjarm»

«Tusen takk for at du bidro til at mamma fikk en slik minnerik og fin avskjed. Du er et flott menneske som utstråler varme og sjarm. Du må være Guds gave til oss i Vestfossen!». 

Begravelse Fiskum Kirke, 23.05.13

“Fin avskjed”

«Tusen takk for tre vakre sanger i Fiskum Kirke i går. Du var virkelig med på å gjøre det til en fin avskjed«.

Begravelse, 04.03.21

«Så utrolig fint»

«Tusen takk for sangene i vår mors bisettelse i Mjøndalen kirke i går. Begge sangene var etter mors ønske, og du fremførte de så utrolig fint».

Bisettelse, 07.04.20

“Nydelig fremførelse”

«Hei! Tusen takk for en nydelig fremførelse av sangene under pappas bisettelse i Bragernes kirke i går. Du ga et stort bidrag til en varm og verdig seremoni».

Bragernes kirke, 22.02.22

«Veldig rørende»

«Tusen takk for den jobben du gjorde i Haug kirke i går. Det var veldig rørende med fantastisk sang, og du var så utrolig varm når du sang med oldebarnet. Det betydde så mye. Tusen takk!».

Haug Kirke, 23.02.22

“Så utrolig flott”

«Jeg ville bare si tusen takk for den jobben du gjorde i dag, det var så utrolig flott. Jeg fikk flere tilbakemeldinger etterpå om at de skjønte hvorfor familien hadde kontaktet deg, for du var helt fantastisk «.

Jølstad begravelsesbyrå, 24.02.22

«Ikke vært borti finere»

«Tusen takk for en helt utrolig fin seremoni, jeg tror ikke jeg har vært borti finere, – og jeg har vært i mange begravelser! Dette var absolutt i hans ånd. Og så sang du så vakkert».

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 24.02.22

“Du var fantastisk”

«Jeg ville bare si at du var fantastisk! Det var mange som ga uttrykk for at du var det. Dagen i går ble over all forventning. INGEN kommer til å glemme gårsdagen! Tusen, tusen takk, Mona-Lisa <3».

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 19.11.21

«Stemningsfull og spesiell»

«Kjære Mona-Lisa,
Vi må nok en gang få lov til å takke deg for en stemningsfull og spesiell seremoni! Vi tror alle som var der følte det på samme måte. Det opplevdes som verdig, riktig og vakkert. Takk for at du er den du er – og gjorde det du gjorde!».

Livssynsåpen seremoni, Vestfossen kapell, 05.11.21

“Veldig fin seremoni”

«Hei Mona-Lisa! Jeg ville bare si tusen takk for minnetalen og at du ledet seremonien veldig fint i dag. Jeg synes talen var veldig fin og hele seremonien ble veldig fin og en verdig avslutning for min mor. Tusen takk!«.

«Livssynsåpen seremoni, Rødtvet Sykehjems kapell, 25.11.21

«Veldig fornøyd med alt»

Kjære Mona-Lisa,
Vi er veldig fornøyd med hele seremonien. Du var kjempeflink, og det ble en veldig fin minnetale/minnestund. Jeg har fått masse positiv tilbakemelding på seremonien. Jeg er veldig glad det var deg som var seremonileder. Jeg følte den glade, positive og lykkelige energien hans selv om det var trist. Vi skal klare oss med vårt nye liv. Jeg skal klare meg nå og i senere tid uten ham ved min side. Gode minner om ham er alltid hos oss. Tusen takk for alt du gjør for oss».

Livssynsåpen seremoni, Alfaset Kapell, 04.01.22

“Traff meg rett i hjertet”

«Sangene du laget var nydelige. Slik de ble fremført og slik de var skrevet. Ble veldig rørt og følte at de traff meg rett i hjertet. Tusen takk!».

Fiskum Kirke, 04.08.22

«Aldeles nydelig seremoni»

«Hei, vil bare takke deg for en aldeles nydelig avholdt seremoni i dag! Du traff virkelig innerblink på alle punkter, og alle snakket mye om hvor bra dette ble. Tusen takk!!!».

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 09.08.22

“Formidabel innsats”

«Hei. Du gjorde en formidabel innsats, og alle var veldig fornøyd! Klem og takk fra Sigri og Terje».  

Bråta Lindrende, 10.08.22

«Nydelig og personlig»

«Hei, vi er veldig takknemlig for at du gjorde avskjeden til Gunnar så nydelig og personlig. Takk for at du gjorde dagen så fin! Klem».

Livssynsåpen seremoni, Drammen kapell, 15.08.22

“Kulturopplevelse”

«Takk for en fin opptreden i begravelsen i dag.  Det ble ikke bare en fin begravelse men også en kulturopplevelse». 

Kongsberg Gravlund, 08.11.22

«Veldig fornøyd»

«Hei, vi er veldig fornøyd med soloinnslaget. Du er så flink. Jeg syntes sermonien ble veldig fin, i pappas ånd». 

Haug kirke, 03.11.22

“Ekstra personlig preg”

«Hei! Jeg hadde bare lyst til å takke deg for flott sang og fremførelse i min mors begravelse her på Kongsberg i dag. Det ble en veldig fin og verdig begravelse. Vi likte godt at du sto foran oss og fremførte sangene, det gav et litt ekstra personlig preg på det hele. Hilsen Per Morten Sending». 

Kongsberg Gravlund, 08.11.22

«Helt spesiell dag for oss»

«Hei, jeg og vi ville gjerne takke deg for ditt bidrag til å gjøre denne dagen både til et verdig punktum og helt spesiell dag for oss. Det ble så personlig og varmt, og Marjory ville virkelig satt pris på dette, så tusen takk! Elisabeth». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 29.11.22

“Fantastisk ramme”

«God formiddag. Vil igjen takke deg for at du satte en fantastisk ramme rundt bisettelsen med din sang. Det kunne ikke ha blitt bedre!». 

Kongsberg Gravlund, 21.04.23

«Veldig fin seremoni»

«Tusen takk for veldig fin seremoni i går. Veldig mange som komplimenterte deg, og noen av de eldste som spurte om kontaktinfo (mulig det dukker opp noen oppdrag om ikke så alt for lenge, uff/haha). Bra jobba med alle de vanskelige navnene. Hjertelig hilsen Heivind Bendixen». 

Asker kapell, 31.05.23

“ ”

» «.

«

» «

» «.

«

“Veldig personlig og vakkert”

«Vil sende deg en personlig takk for hjelp og bidrag til minnestunden. Du synger utrolig flott, gjorde det veldig personlig og vakkert. Alle skryter av deg». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Fredrikstad kapell, 15.04.21

«Mange fine tilbakemeldinger»

«Takk for i dag! Har fått så mange fine tilbakemeldinger på din rolle og tilstedeværelse. Det ble fint! Takk igjen!». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Kapell, 20.04.21

“Så mye kjærlighet i rommet”

«Du er et funn, og jeg er så takknemlig for å få lov til å samarbeide med deg. Fra hjertet, tusen tusen takk. I dag var det rørende, nært og så mye kjærlighet i rommet. Og så synger du helt fantastisk nært og varmt».  

Francesca Karlsen, Garder Begravelsesbyrå, Son Kulturkirke, 12.01.18

«Aldeles nydelig»

«Takk for aldeles nydelig sang og fremførelse av Kvinesdalsongen og Adieu i vår fars begravelse i dag». 

Heggen Kirke, 25.09.19

“Utstråling, sjarme og varme”

«Ønsker bare å takke deg for en usedvanlig flott fremføring av «Eg ser», «Kjærlighet» og «Tir N´a Noir» under min brors bisettelse i går. Du har en utstråling, sjarme og varme i stemme og sjel som satt inntrykk. Selv min sønn på 12 år ble betatt av deg og dine fremføringer». 

Sande Kirke, 22.07.11

«Utrolig vakkert og rørende»

«Vil bare sende deg en liten mail for å takke deg for at du gjorde familiens farvel med bestefar så utrolig vakker og rørende. Det var så godt og trygt å synge med ditt gitarspill som støtte, og hele seremonien ble helt nydelig. Tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 19.02.21

“Lovordene haglet”

«Hei, vi hadde begravelse i Haug Kirke i dag og var så heldige at vi fikk deg til å synge der. Så flink du var! Alle snakket om deg etterpå, lovordene haglet, og folk fikk ikke fullrost deg nok. Bare måtte gi deg den tilbakemeldingen!».  

Haug kirke, 20.08.15

«Veldig fin dag»

«Tusen, tusen takk igjen for en fin tale i går og for at det ble en veldig fin dag for oss. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på seremonien, så tusen takk igjen. Det var veldig i hennes ånd».

Livssynsåpen seremoni, Drammen krematorium, 20.04.20

“Alle over seg av begeistring”

«Hjertelig takk til deg som skapte en fantastisk og minnerik stemning i går. Alle ble over seg av begeistring, og jeg finner knapt ord som kan beskrive alle de positive tilbakemeldingene som vi har fått!». 

Narve Thoresen, 17.04.16

«Stemningsfullt og høytidelig»

«Jeg vil gjerne få takke deg for en flott utført seremoni. Du klarte å få med deg så mye fint om mamma, og du presenterte det både på en stemningsfull, høytidelig og humoristisk måte. Det er godt gjort. Det er åpenbart at du er et godt og uvanlig menneske, med mye varme, hjertelighet, evne til innlevelse og talent for formidling. Du fremstår som rolig, trygg, engasjert og godt forberedt, og det gjør seremonien til en god opplevelse for oss. Tusen takk». 

Livssynsåpen seremoni, Folkvang Drøbak, 25.02.20

“Fantastisk fin bisettelse”

«Hei kjære du, vil bare igjen takke for en fantastisk fin bisettelse. Den ble slik jeg håpet og veldig ham/oss. Barna likte deg kjempegodt, og du gjorde det tryggere for de, det er godt gjort! Om du skulle ha behov for referanser så er jeg med glede det. Beste hilsen Anja». 

Asker Kapell, 03.02.21

«Djupt imponerad»

«Tack snälla för din insats. Det var en svår stund för oss som du gjorde så fin och minnesvärd. Den stunden kommer alltid finnas kvar. Det kändas verkligen som du kände honom. Du gjorde honom levande och så nära oss alla på ett personligt sätt. Vi sa alla efteråt att det var overkligt fint. Jag är djupt imponerad och rörd över hur du på kort tid kunde återskapa den värme och glädje som vi alla vill minnas med min bror och samtidigt förmedla vår sorg. Det var värdigt på alla sätt. Vårt varmaste tack till dig!».

Livssynsåpen seremoni, Drammen Kapell, 29.07.17

“Veldig fin og nær”

«Hei Mona-Lisa. Jeg fikk ikke sagt det i stad, men synes du ledet seremonien så utrolig fint. Den ble veldig fin og veldig nær. Den ble veldig pappa. Du var en trygghet for meg, og jeg er veldig glad for at det var du som gjorde det. Takk for en veldig fin seremoni». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 20.01.21

«Personlig, verdig og fargerik seremoni»

«Kjære Mona-Lisa. Du lagde en helt fantastisk og unik avskjedsseremoni for pappa! Komplimentene bare strømmet på etter seremonien, og det var flere som sa at de også ville begraves sånn. En personlig, verdig og fargerik seremoni, helt i pappas ånd. For meg har også alle de fine samtalene med deg i forkant av begravelsen betydd utrolig mye. Takk for det, også». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 05.01.21

“Veldig fin minnestund”

«Vi vil gjerne få takke deg for den fine og verdige seremonien du ledet for vår kjære sønn i Asker Kapell. Vi følte at alt handlet om ham, og det ble en fin og god minnetale. Et fint minne som vi kan ta med oss videre. Vi fikk også mange tilbakemeldinger fra familie og venner at det ble en veldig fin minnestund! Og tusen takk for nydelig sang!«. 

Livssynsåpen seremoni, Asker Kapell, 04.05.19

«Fantastisk seremoni»

«Hei! Ønsker bare å gi en tilbakemelding til deg som forrettende. For en fantastisk seremoni du stod i ledtog for i går. Jeg har aldri opplevd en mer verdig og flott avskjed med et menneske som stod oss så nær. Dette var absolutt i hans ånd. Tusen takk!».

Livssynsåpen seremoni, Kulturverket Flammen, 23.10.19

“Utrolig vakkert”

«Jeg fikk ikke anledning til å snakke med deg i går under pappas begravelse, men jeg vil på vegne av hele familien takke deg for at du gjorde seremonien så verdig. Alle jeg snakket med sa at sangene vi hadde valgt ut var så fine, og at du fremførte de på en så utrolig vakker måte. Takk». 

Heggen Kirke, 10.04.17

«Rommet fullt av sprudlende, deilig energi»

«Mona-Lisa, takk vakre. Du kommer inn i rommet full av sprudlende, deilig energi, det gir et ekstra løft. Også så nydelige sanger, jeg er så takknemlig, kjære deg <3».

Konfirmasjon Son Kulturkirke, 04.09.21

“Vemod og takknemlighet”

«Kjære Mona-Lisa, etter en kveld med igjen mange gode tilbakemeldinger, takk, vemod og takknemlighet for den fine avskjeden. Varm takk for din nydelige måte (sa mange!) å ta oss gjennom denne avskjedsseremonien på. Din forberedthet, refleksjon, ro, sang og gitar tryggjorde oss alle».   

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Nye Kapell, 20.04.21

«Aldri opplevd maken»

«Hei, jeg vil gjerne si tusen takk. Hverken jeg eller min kone har noensinne opplevd maken til godt gjennomført minnestund. Her var tale og sanger godt planlagt slik at vi i den nærmeste familie opplevde en slik personlig, verdig, minnerik og god avskjed med min mor. Igjen, tusen takk!».

Arild Saasen, livssynsåpen seremoni Mjøndalen Kapell, 07.04.17

“Minneverdig og varm”

«Kjære Mona-Lisa. Tusen hjertelig takk for en minneverdig, varm, flott og innlevelsesrik tale for Arnfinn. Tusen takk for utrolig vakker og tåredryppende kjærlighetssang. Det kunne ikke blitt bedre. Venner og familie ga oss mange positive tilbakemeldinger. Hilsen en ny fan».

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 24.02.22

«Sterk og god»

«Mona-Lisa, jeg ville bare takke deg for denne utrolige vakre seremonien, på vegne av meg selv, familie og venner. Det har kommet så mange fantastiske tilbakemeldinger. Du fremførte talen helt utrolig flott, det virket som at du kjente Vegard. Og det at du fremførte «London e trøbbel» på den måten, – både du og Sol Heilo har fått flere fan etter dette. Det var en veldig sterk og god, samtidig vond og vakker seremoni. Det betyr så mye. Dette var helt sånn som han selv hadde ønsket det. Tusen, tusen takk!».

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium, 02.03.22

“Utstrålte varme”

«Hei Mona-Lisa. Vedrørende min mors begravelse i går. Takk for at du bidro til en fin seremoni med din vakre stemme og varme som du utstrålte».   

Haug kirke, 23.02.22

«Mer enn det vi ønsket»

«Kjære Mona-Lisa! Tusen takk for nok en fin bisettelse styrt av deg. Den ble akkurat slik vi ønsket og mer enn det. Du sang en nydelig versjon av «Thank you». Takk! Jeg håper vi ses igjen, selvfølgelig i hyggeligere anledninger».

Lageret Studio, Tofte, 19.03.22

«Rolig og verdig»

«På vegne av familien vil jeg takke deg så mye for at du kunne være seremonileder i bisettelsen til far. At bisettelsen ble så vellykket har du mye av æren for. Vi hadde fine samtaler med deg før som hjalp oss «på sporet» og som gjorde oss trygge i våre valg av sanger og tale. Da vi møtte deg den dagen, møtte vi en rolig og trygg dame som gjorde at jeg for min del slappet av og tenkte at «dette går fint». Du ledet minnestunden rolig og verdig, med alvor og humor. Og til slutt trakk du alle trådene sammen på en fin måte». 

Livssynsåpen seremoni, Son Kulturkirke, 28.04.19

«Fantastisk fin bisettelse»

«Hei kjære du. Vil bare igjen takke for en fantastisk fin bisettelse. Den ble slik jeg håpet og var veldig ham/oss. Bare likte deg kjempegodt, og du gjorde det tryggere for de, det er godt gjort». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 03.02.21

«Stor kunst»

«Thomas har pakka Mona-Lisas nydelige og vare låt aldeles fortreffelig inn. Det er så nennsomt gjort, vakker spilt og sunget at håra reiser seg på ryggen her. Denne lille, sarte og vare låta «You» har endt som kunst!».  

Tor Kenneth Talmo, 17.04.21

«Flott spill og sang»

«Vil gjerne takke deg for flott spill og sang i min mors begravelse i dag. Det satte en ekstra spiss på en flott avskjed som min mor garantert hadde likt. For oss som var til stede var det fint å oppleve din innlevelse og engasjement. Tusen takk».  

Skoger kirke, 04.09.20

«Rørende»

«Vil takke deg engang til for en flott seremoni. Har sett det engang til på streaming nå og synes det var rørende. Kommer alltid til å huske den. Klem fra meg». 

Livssynsåpen seremoni, Arbeidern Hokksund, 28.08.20

«Fantastisk og minnerik»

«Vil nok engang takke for en fantastisk og minnerik bisettelse for mamma. Den sitter i hjertet og vil for alltid gjøre det. Har fått så mange tilbakemeldinger om hvor vakker den var. Du har sikkert hørt det en drøss av ganger før, ville allikevel si det». 

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium, 17.12.20

«Du er bra»

«Ville bare igjen si tusen, tusen takk! Ønsker deg og dine et fint 2021. Du er bra!».  

Livssynsåpen seremoni, Hellviktangen Nesoddtangen 30.12.20

«Så sikker i det du gjør»

«Hei, så nydelig du sang i kirka i dag! Du er så sikker i det du gjør, noe som bare gjør deg enda bedre!».  

Nedre Eiker Kirke, 11.09.15

«Nydelig seremoni»

«Hei Mona-Lisa! Vi er veldig fornøyde med hvordan hele dagen ble. Seremonien var nydelig, og det var flere som spurte hvordan vi hadde klart å finne deg, så tusen takk fra oss!».

Livssynsåpen seremoni, Strømbråten kapell, 26.04.22

«Fantastiske sanger»

«Tusen, tusen takk for fantastiske sanger i dag. Vi er veldig takknemlige for at du kunne bidra med å få en fin avslutning for pappa. Vi er så fornøyde. Skulle hilse fra mamma og si at hun hadde ikke ord for hvor takknemlig hun er, og du ble snakka mye om etterpå. Igjen, tusen takk».

Kongsberg Gravlund, 10.05.22

«Incredibly beautiful»

«Dear Mona-Lisa. Thank you for leading such a moving farewell ceremony today for Jan <3 You have an incredible voice and a beautiful way of being. Everyone I spoke with was very touched by the way in which you lead the ceremony. It was incredibly beautiful, and you did him so proud with full presence & love».

Livssynsåpen seremoni (på engelsk), Asker kapell, 24.05.22

«Utrolig flott og sterkt»

«Hei! Tusen takk for sist. Og tusen takk for at du lagde en helt magisk stemning i kirken med sangene du sang. Det var utrolig flott og sterkt».

Tuft kirke, 10.09.22

«Nydelig solistjobb»

«Vi ønsker begge å takke deg for en nydelig solistjobb. Du sang en vanskelig sang helt fantastisk og var med på å gjøre dagen vår perfekt!».

Bryllup Høvik Kirke, 08.08.15

«Rørende vakkert»

«Kjære deg, takk igjen for at du gav dagen på lørdag et løft. Med din tilstedeværelse, nydelige formidling og vakre stemme, så ble det rørende vakkert. Du har en så fantastisk god energi, og den merkes i rommet, uten at du tar for mye plass. Akkurat passe balanse. For alltid takknemlig».

Konfirmasjon Son, 04.09.21

«Fantastisk stemme og utstråling»

«Hei, tusen takk! Vi er veldig fornøyde med musikken, det har mange av gjestene sagt, også! Du har en fantastisk stemme og en nydelig utstråling. Særlig ble vi imponerte over arrantementet dere hadde laget til «Wedding song», utrolig fint! Tusen takk igjen!». 

Bryllup Strømsgodset kirke, 03.09.21

«Helt suveren måte»

«Hei, ville bare rette en stor takk for at du ledet seremonien på en helt SUVEREN måte. Pappa ville vært glad over at en så fin person ledet seremonien. Det er jeg også. Masse gode tanker til deg!».

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund, 13.09.21

«Nydelig utført»

«Hei, kommer kanskje litt seint, men vil du skal vite at jeg satte veldig stor pris på sangene du uførte helt nydelig i min mors begravelse».

Haug Kirke, 17.02.22

«Flott levert»

«Hei Mona-Lisa. Vi synes det ble en veldig fin sermoni og helt i mutterns ånd. Godt å få samlet familie og nære venner til et slikt farvel. Takker også for ditt flotte bidrag ifht å sy det hele sammen på en flott måte. Passe personlig og passe formelt. Og for en vakker stemme og sang. Hadde vi visst kunne vi godt hatt to sanger fra deg når du allerede hadde forberedt deg med gitar og gode greier. Flott levert og takk igjen, Mona-Lisa!».

Lageret Studio, Tofte, 19.03.22

«Helt fantastisk»

«Jeg ville bare si tusen takk for en utrolig flott ledet seremoni! Du sang og talte helt fantastisk og skidret mamma på en så flott og verdig måte. Vi er alle veldig takknemlige».

Livssynsåpen seremoni, Vestre gravlund kapell, 30.03.22

«Akkurat som jeg ønsket»

«Tusen takk for en kjempefin seremoni. Den ble akkurat som jeg ønsket. Hodet mitt og kroppen min er overveldet, og det føles fryketlig tomt… Men seremonien var så fin den kunne bli. Sangen på grava var nydelig».

Livssynsåpen seremoni, Skiflyvningshallen Vikersund, 28.04.22

«Vanskelig å holde tårene tilbake»

«Hei, fikk ikke snakket med deg i stad. Men det var nydelig sang og vanskelig å holde tårene tilbake når du sang. Takk for en fin opplevelse. Så fint å synge dine egne sanger, de var så vakre».

Begravelse Haug Kirke, 30.09.21

«Flott seremoni»

«Det ble litt mye følelser etter seremonien, og jeg fikk ikke sagt takk. Så tusen takk for en flott seremoni».

Livssynsåpen seremoni, Drøbak, 05.10.21

«Lamslått av stemmen din»

«Vi ønsker å takke for en helt nydelig opptreden i kirken i dag. Alle var helt lamslått av stemmen din . Kunne ikke ha blitt bedre, tusen takk!».

Haug kirke, 10.04.14

«Din varme fylte rommet»

«Kjære gode Mona-Lisa. Takk for at du kom med din varme og fylte rommet i går. Alle likte det veldig godt, og mine foreldre var både rørt og takknemlige. Stor klem fra meg».

Askim Skansehytta, 02.10.21

«Utrolig vakkert»

«Tenkte akkurat jeg skulle sende deg en melding. Takk for i dag og takk for nydelig sang. Familien syntes det var utrolig vakkert. Sønnen har fått ditt mobil nr, han ønsket å sende deg en melding og takke <3».

Begravelse Kongsberg Gravlund, 08.11.22

«Imponert og takknemlig»

«Hei du:-) Tusen takk for at du lagde en så flott begravelse! Minnetalen var virkelig godt fremført og redigert. Vi er alle imponert og takknemlig (også flott inngangsord og avslutningsord). Og du synger helt utrolig vakkert! Det ble en fin stund for alle som var der, mye takket være deg:-) Takk fra meg og resten av familien. Mvh Anne Gabrielle».

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 15.12.22

«Hjertevarm gjennomføring»

«Kjære Mona-Lisa. Vi er veldig fornøyd med dagen, den ble både verdig og minneverdig. Takk til deg for gode råd og hjertevarm gjennomføring <3 Klem Siri. 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 08.12.22

«Nydelig stemme»

«Hei. Jeg vil bare si at du er kjempeflink til å synge, og du har en nydelig stemme. Det var veldig fint å høre deg synge i begravelsen til min bestemor i dag. Ha en fin kveld. Mvh Erik».

Gulsrud kirke, 06.12.22

«Så fint og varmt»

«Jeg vil bare takke deg for den fine talen du fremførte så fint og varmt om min mann. Det var en fin seremoni».

Livssynsåpen seremoni, Holth Pensjonat, 24.01.22

«Svært dyktig seremonileder»

«Mona-Lisa Lieng er en svært dyktig seremonileder. Hun er også artist som spiller gitar og synger helt nydelig. Hun setter opp programmet for seremonien i sin helhet sammen med familien». 

Verd Begravelsesbyrå 2022

«Kunne ikke vært bedre»

«Takk, Mona-Lisa. Jeg lovet min mor å sende deg takk for en veldig fin minnestund for min far. Vi kunne ikke hatt noen bedre som tok oss igjennom seremonien. Vi satte veldig stor pris på hvordan du engasjerte deg og satte deg inn i vårt liv med far. Og hvor flink du var til å fomidle det. Vi kommer til å anbefale deg til alle vi kjenner. Igjen, tusen takk for en fin minnestund».

Drammen krematorium, 14.02.22

«Fantastisk tale»

«Takk Mona-Lisa! Du hadde en fantastisk tale, – som gjorde seremonien komplett. Flere som sa at det var den fineste minnestunden de hadde vært på».

Livssynsåpen seremoni, Haslum kapell, 18.02.22

«Nydelig seremoni og sang»

«Hei igjen,
Takk for nydelig seremoni og sang.
Du gjorde begravelsen ekstra fin for oss <3
Takk for tankene, det varmer».

Livssynsåpen seremoni, Kolbotn Kapell, 04.01.22

«Helt nydelig sang og musikk»

«Kjære Mona-Lisa,
Tusen takk for helt nydelig sang og musikk fra deg på vår store dag! Vi er så fornøyd og har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger fra gjestene. Du får ta det til deg, du var helt super».

Vielse, Åsgårdstrand 2021

«Flott og minneverdig seremoni»

«Hei Mona-Lisa, takk for en flott og minneverdig seremoni. Det ble som du lovet, veldig varmt og rørende. Har også fått samme tilbakemelding fra de andre og vil ikke nøle med å anbefale å kontakte deg hvis det skulle dukke opp spørsmål».

Livssynsåpen seremoni, Alfaset Kapell, 19.01.22

«Vakker og varm seremoni»

«Igjen, tusen takk for en vakker og varm seremoni i dag. Vanker masse skryt og hilsener til deg. En kusine av modern sa at hun aldri hadde opplevde en finere, flottere bisettelse. Takk!».

Livssynsåpen seremoni, Folkvang, 05.10.21

«Rører meg helt inn i sjelen»

«Sangen din «Kvar dag i lag» rører meg helt inn i sjelen. Tusen takk for at du laget den!».  

Damenes Aften, Øvre Eiker Kommune

«Du gjorde stor lykke»

«Tusen takk for en fantastisk åpning av den store skolelederdagen vår! Du gjorde stor lykke, rørte ved oss, – og satte fokus på det som virkelig betyr noe: Alle barna og de unge som skal lære å leve livet sitt…».  

Skolelederdagen Universitetet i Oslo, PhD. Ann E. Gunnulfsen, 14.09.18

«Alt var perfekt»

«Tusen takk! Alt var perfekt fra begynnelse til slutt. Nydelig solosang!». 

Olberg kirke, 10.08.19

«Så vakker sang»

«Med så vakker sang var dette en så flott avskjed med den flotteste dama! Tusen hjertelig takk for at du gjør det du gjør så utrolig fint! Mange takknemlige klemmer». 

Vestfossen kirke, 21.04.21

«Rett i hjertet på oss alle»

«Vil på vegne av min familie få takke for meget fine sanger i går. Dette var akkurat som mamma ville hatt det! Kunne ikke blitt bedre. Du har en veldig fin stemme som bar disse sangene veldig fint. Dette, samt at du sang på hennes dialekt, gikk rett i hjertet på oss alle. Takk for meget fint gjennomført».

Kongsberg Gravlund, 27.04.21

«Nydelig seremoni»

«Hei Mona-Lisa! 
Seremonien ble helt nydelig, og tusen takk for at du var der med oss! Måten du leste opp diktet på var også helt nydelig, og jeg setter så pris på innlevelsen, musikken og stemningen du tok med deg. Dette var så riktig som det kunne blitt oppe i det hele. Tusen takk igjen, vi ønsker deg alt godt! 

Son kulturkirke, 08.02.22

«Helt fantastisk sang»

«Hei kjære deg. Du sang helt fantastisk, Mona-Lisa, og det hørte vi at kom fra hjertet ditt som alltid. Sangene var helt nydelige. Tusen takk!».

Haug kirke, 17.02.22

«Så vakkert og fint»

«Hei Mona-Lisa. Tusen takk for at du kunne spille og synge så vakkert og fint i Tone sin begravelse idag. Det ble en vakker og verdig avskjed med Tone samtidig som det var så ufattelig sårt og trist. Utrolig fine versjoner av tre flotte sanger. Veldig mange som har kommentert hvor fint du sang og spilte. Ikke lett å holde igjen tårene mens du sang så flott«.

Haug Kirke, 24.02.22

«Vi er deg evig takknemlig»

«Kjære Mona-Lisa, vi er så takknemlig for at du var seremonileder i Annes bisettelse. Du gjorde det så personlig og vakkert med din gitar og nydelige stemme. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger av de som var på minnestunden og de som så overføringen. <3 Du gjorde dette til en verdig og minnerik avskjed med Anne. Vi er deg evig takknemlig. Du må gjerne bruke mitt navn og meg som referanse. Tusen hjertelig takk.
Hilsen Lise Løvstad»

Livssynsåpen seremoni, Østre Gravlund Kapell, 20.05.21

«Vakker fremførelse»

«Jeg har vært i begravelse til svogeren min i dag. Det var jeg som fant sangen «Your my hero, Daddy» på nettet. Vil bare si at fremførelsen din var vakker <3″

Begravelse 19.05.16

«En magisk konsert»

«Kjære Mona-Lisa. Tusen takk for en magisk konsert i Bjugn Kulturhus lørdag kveld. Det var en opplevelse vi ikke ville vært foruten! Sangene dine rørte ved hjertestrengen og fremkalte både smil og tårer. Å fremheve én sang foran de andre er vanskelig, da alle ga oss noe, men for meg personlig var det veldig sterkt da du sang på morsmålet ditt, selv om jeg ikke skjønte ordene. Men stemmen din formidlet budskapet allikevel. Og «Kvar dag ilag» grep meg også ekstra sterkt, kanskje fordi vi to her i huset om et par år runder 80 år, vi har gått «hand i hand» siden vi var 17-18 år. Artig var det óg å høre seg snakke Bjugndialekt etter alle disse årene. Atter en gang: Tusen takk! Lykke til videre». 

Birgit Moan, 05.03.16

«Eventyrlig»

«Tusen takk for en helt fantastisk jobb du gjorde som seremonileder, forretter og solist i min søsters bisettelse på onsdag. Du var helt eventyrlig, nesten som et norsk folkeeventyr! Du har fått så mange flotte tilbakemeldinger fra alle som var der, og vi er dypt takknemlig for den innsatsen du gjorde. Det ble en fantastisk flott seremoni, og jeg vet min søster hadde elsket det». 

Livssynsåpen seremoni, Diakonhjemmets Kapell, 09.06.21

«Veldig vakker og godt gjennomført»

«Hei Mona-Lisa! Takk igjen for en veldig vakker og godt gjennomført seremoni i går! Du gjorde en veldig god jobb, og jeg har anbefalt deg videre til mine kolleger».

Halden og Omegn Begravelsesbyrå, Livssynsåpen seremoni, Asak Kirke, 01.07.21

«Nydeleg framføring»

«Tusen takk for nydeleg framføring <3 Fikk så mye hyggelige tilbakemeldingar. Lykke til videre med sang. Vennlig helsing». 

Bryllup, Bakke Kirke,  19.06.21

 

«Varm og ekte»

«Hei Mona-Lisa, vil gjerne en gang til takke for den fine talen din på mammas minnestund, vi følte det ble den varme og ekte sannheten om hennes liv. En samlet gjeng var fornøyd med dagen. Barnebarna syntes det var en flott oppsummering av mors liv».

Livssynsåpen seremoni, Modumheimen Kapell, 03.11.21

«Strålende jobb»

«God morgen! Takk for fint samarbeid. Du gjorde en strålende jobb som seremonileder <3 Tusen takk».

«Verd Begravelsesbyrå, 08.11.21»

«Nydelig seremoni»

«Kjære Mona-Lisa. Tusen takk for en nydelig seremoni for mamma, alle synes det var en spesielt fin, varm, personlig seremoni og at du var veldig god på alle måter. Pappa var kjempebegeistret! Dagen gikk bedre enn forventet for oss alle. Veldig godt dette er vel overstått <3 Tusen takk nok en gang».

«Livssynsåpen seremoni, Haslum kapell, 08.11.21»

 

«Skikkelig glade og takknemlige»

«Hei Mona-Lisa, du vil ikke tro hvor mye skryt du har fått etter seremonien. Vi er skikkelig glade og takknemlige. Vi synes prisen din er for lav og vil betale deg (…), se på det som en driks fra pappa. Ikke åpent for diskusjon. Klem».

Livssynsåpen seremoni, Paulus Kirke, 23.06.21

«Veldig godt fornøyd»

«Vil bare takke deg for fin seremoni forrige onsdag. Er veldig godt fornøyd og har fått veldig mange positive tilbakemeldinger».

Livssynsåpen seremoni, Kulturverket Flammen, 23.10.19

«Hjertevarm og god»

«Tusen takk for den innlevende og fint gjennomførte seremonien for oss. Skulle først bare skrive at jeg så gjerne vil anbefale deg for andre som trenger en hjertevarm og god seremonimester som deg. Så fant jeg deg på nettet nå og ble enda mer rørt av sangene dine. Kan du kontakte oss om du skal holde konsert, så kommer vi».

Livssynsåpen seremoni, Drammen Krematorium,  06.07.20

 

«Veldig fornøyd og takknemlig»

«Hei Mona-Lisa! Tusen takk for den vakre seremonien som du holdt for mamma <3.  Jeg er sikker på at mamma var veldig fornøyd og takknemlig. Skal hilse så mye fra familien og si tusen takk for all hjelp. Klem til deg fra oss».

Folkvang, Drøbak, 27.07.21

«Respektfull og grundig måte»

«Tusen takk for at du gjorde bisettelsen til pappa til en trygg og god opplevelse. Du har en fantatisk fin evne til å ta akkurat passe stor plass, og selv om det er du som både taler og synger, så handlet seremonien aldri om deg. Du guidet oss gjennom på en rolig og trygg måte, og de som var tilstede formidlet at det virket som om du kjente pappa, selv om dere aldri møttes. Det jeg er aller mest takknemlig for er hvordan du møtte oss i forkant av bisettelsen. Gjennom telefonsamtaler fikk du mamma til å senke skuldrene og føle seg trygg på at dette kom til å gå bra og at du skulle sørge for at alt var under kontroll. Du møtte oss på en respektfull og grundig måte, og det gjorde det også lett å videreformidle minneord om pappa sitt liv til deg. Din varme og gode tilstedeværelse, i tillegg til vakker sang, bidrar i stor grad til at seremonien i kirken vil sitte i oss som et godt minne. Takk igjen <3». 

Livssynsåpen seremoni, Asak Kirke, 01.07.21

«Betydde så mye for meg»

«Tusen takk for helt nydelig sang i kirken i dag. Det ble så rørende og betydde så mye for meg, oss og mange andre i kirken i dag <3».

Haug Kirke, 12.08.21

 

«Kunne ikke vært mer fornøyd»

«Hei Mona-Lisa! Vi fikk dessverre ikke takket deg i går, men tusen hjertelig takk for tre nydelige sanger. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, og vi har fått masse masse skryt for både sangene og sanger :-)».

Bryllup, Åsgårdstrand, 27.08.21

«Rett og slett en suksess»

«Tusen takk for en fantastisk sang i bryllupet vårt! Den gorde inntrykk på mange! Det var utrolig mange som kommenterte hvor flink du var. Rett og slett en suksess! Jeg anbefaler deg på det sterkeste!».

Bryllup Drammen, 12.09.15

«Vakker fremføring»

«Igjen takker vi for en vakker fremføring i minnesamværet for pappa i dag. Du gjorde dette til en vakker minnestund. Klem».

Drammen, 04.01.18

 

«En av de fineste seremoniene vi har vært på»

«Hei Mona-Lisa,
Tusen takk for et veldig bra gjennomført arrangement. Tilbakemeldingene fra absolutt alle var at dette var en av fineste seremoniene de har vært på. Dette er også vi i den nærmeste familie veldig enige i. Du hadde laget veldige gode «hoder og haler» til hoveddelen. Vi har bare positive tilbakemeldinger om fremførelsen. Vi har skrytt av hvordan du gjennomførte dette til flere. For det første var det veldig profesjonelt gjennomført, uten at det virket glatt og FOR profesjonelt. Det krever litt «skills», som det så fint heter på engelsk, å ta seg inn slik du gjorde med disse 30 multene. Det er allerede blitt en klassiker, og måten det ble løst på, at du selv gjorde det til en uhøytidlig, munter detalj, krever i mine øyne også et stort innslag av naturtalent. Så, igjen, tusen takk for flott innsats!».

Livssynsåpen seremoni, Holth pensjonat, 24.01.22

«Så vakkert»

«Kjære dere. Tusen takk.Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger. Det ble så vakkert og akkurat i Lars sin ånd. Noen ble til og med rørt av Creedence.
Og så nydelig stemme du har, Mona-Lisa.
Tusen, tusen takk til dere begge». 

Livssynåpen seremoni, Son kulturkirke, 04.03.22

«Du stjal hele forsamlingen»

«Kjære gode Mona-Lisa. Du stjal hele forsamlingen, – utrolig morsomt å høre alle de gode og positive kommentarene vi fikk under kaffen efterpå. Dette ville de har mer av. Ditt reportoire traff innertier’n. Så fra oss alle laugsmedlemmer, – tusen takk for opplevelsen!«.

Chr. IV´s Laug, 08.03.22

 

«Så takknemlig for samarbeidet»

«Takk igjen fra dypet av mitt hjerte for det du bidro med i dag. Du er min faboritt seremonileder, og jeg er så takknemlig for det samarbeidet vi har. Familien kom inn og spurte etter deg, takket så mye, skrøt av deg, så det skal du vite. Klem fra meg».

Livssynsåpen seremoni, Son kulturkirke, Garder Bekravelsesbyrå, 22.04.22

«Wonderful and fantastic»

«Hi Mona- Lisa. Thank you so much. You held a wonderful ceremony; everything was beautiful, and I loved that we had such a loving feminine presence to help us say goodbye to Jan. I will forever be grateful to you. Everybody has commented on how fantastic it was . Even one of my friends from Ireland wanted your phone number so he could organize something similar for his funeral . I must say I also appreciated the way you organized it and your loving and empathetic manner in discussing things with me in the lead up to the ceremony.
Thanks again and warmest wishes«. 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 24.05.22

«Kunne ikke drømt om noe bedre»

«Kjære, kjære fineste du, jeg vet ikke hvor jeg skal starte eller slutte, men TUSEN TAKK for en helt fantastisk innsats i dag!!! Kunne ikke drømt om en bedre seremoni, du er bare gullegod, nydelig både inne og utenpå. Takk for at du var med på å lage en seremoni som alle fikk klump i magen og tårer av, noen hulk, og latter og smil, akkurat som vi snakket om at vi ønsket det skulle bli. Takk for at du fant frem og brukte den nydelige kjolen din! Tusen takk for at du delte en bit av historien din så jentene fikk se at de ikke er alene om å møte tunge stunder og opplevelser, men at det likevel går bra, at man kan bli et enda flottere og sterkere menneske av slike vonde ting! Takk for at du så dem, snakket med dem, delte med dem, takk for at du snakket med de nærmeste, lærte deg navn og relasjoner, høyt verdsatt og lagt merke til, – flere trodde du var i nær familie, og det hadde vært en glede å kunne sagt ja til det. Tenk, at et menneske man snakker med kun en kort stund kan kjennes som om man har kjent dem i lang, lang tid, du er bare det nydeligste mennesket jeg har møtt på lenge, heldige er de som får dele hverdagen med deg. Igjen, tusen, tusen takk for alt du har bidratt med av innsikt og varme, nydelig sang og tilstedeværelse». 

Livssynsåpen seremoni, Asker kapell, 09.06.22

 

«En perfekt ramme»

«Tusen hjertelig TAKK for at du gjorde vielsen vår helt magisk! Du har en fantastisk stemme, du var med på å gjøre vår drømmedag til virkelighet. Tusen, tusen takk for at du satte den perfekt ramme rundt vår vielse.

Utendørs vielse Kongsberg, 10.06.22

«Fantastisk innsats»

« Tusen takk, Mona-Lisa, for en fantastisk innsats, vet at mamma hadde elsket ditt jordnære og ærlige vesen og hvordan du fremstilte henne på en så oppriktig og fin måte uten at det ble så grav alvorlig <3 Har skjønt at du både synger og gjør mye annet også, så jeg skal så absolutt anbefale deg videre!». 

Livssynsåpen seremoni, Vestre Gravlund Kapell, 07.07.22. 

«Så oppmerksom og nærværende»

«Kjære Mona Lisa. Jeg vil på ny uttrykke hvor takknemlig jeg er for at sydde sammen en så varm og vakker minnetale for min far. Du fremførte den på en så oppmerksom og nærværende måte og ga oss nærmeste en så god og riktig markering på hans liv og bortgang. Det var en stor glede at du i tillegg sang så vakkert.
Med vennlig hilsen Emilie  Stang».

Livssynsåpen seremoni, Grefsen Kapell, 22.07.22

 

«Flott gjennomført seremoni»

«Hallo. Jeg var i bisettelsen til Dagfinn Lurås i dag. Takk for en flott gjennomført seremoni. Riktig god til å spille/synge er du også. Vennlig hilsen fra Rolf Sørby (tidligere nabo og skolekamerat)».

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 25.07.22

«En god støtte for oss»

«Tusen takk for tale og framføring, det ble fint. Du er flink, og du har vært en god støtte for oss. Takk for muligheten til å kontakte deg om det skulle være noe. Lykke til med ditt gode arbeid, vær den du er. Klem fra Liv Inger og Sandra».

Livssynsåpen seremoni, Nordre Gravlund Kapell, 30.08.22

«Så dyktig du er»

«Tusen hjertelig takk for det nydelige innslaget i bryllupet vårt. Fy søren, så dyktig du er! Det ene venneparet vårt kommer til å booke deg til sitt bryllup neste år». 

Frogner kirke, 27.08.22

 

«Innlevelse, empati og trygghet»

«Tusen takk til Mona-Lisa Lieng for en fantastisk flott og varm bisettelse av min mor Eva Gudveig Fosbæk tirsdag 19. juli 2022 klokken 1300 fra Kongsberg gravlund. Min far er veldig godt fornøyd med bisettelsen av min mor. Han fikk flere gode tilbakemeldinger umiddelbart etter bisettelsen. Samtidig som folk kom bort og kondolerte etter bisettelsen kom spørsmålene og kommentarene. Han har snakket mye om hvor flott han mente seremonien var.

  • En sa at en slik verdig seremoni ville han også ha.
  • En annen spurte om hun kjente familien godt siden hun holdt en så fin minnetale.
  • En tredje mente dette var den flotteste seremonien han hadde vært i.
  • En fjerde mente at dette var en meget godt planlagt seremoni (den ble planlagt og anbefalt sammen med nettopp Mona-Lisa Lieng).

Mona-Lisa fortalte meg i en telefonsamtale vi hadde i forkant av minneseremonien at vi skulle ha en følelse av at det var nettopp min mor, Eva Gudveig Fosbæk, det hadde handlet om i minneseremonien i det vi forlot kapellet. Akkurat dette bet jeg meg merke i, og dette stemte i en meget stor grad. Etter minneseremonien var det nettopp den følelsen vi nærmeste hadde, nemlig det at det var min mor det hadde handlet om. For dette er jeg så dypt takknemlig, og jeg påtar meg å takke på vegne av hele familien for den innlevelsen, empatien og tryggheten hun viste oss alle. 

Et annen ting jeg ønsker å få frem var nettopp den tryggheten hun ga oss nærmeste under seremonien. Jeg skulle fremføre noen ord før rosepåleggelse, og jeg var usikker på om jeg klarte dette da jeg er et såkalt «følelsesmenneske». Da jeg skulle fremføre ordene jeg hadde planlagt hadde jeg også skrevet de slik at hun kunne overta om det skulle være behov for det (også etter hennes gode råd), men av en eller annen grunn følte jeg meg trygg fordi hun sto ved siden av meg og ga meg av sin trygghet og ro. Dette absorberte jeg mer eller mindre ubevisst slik at denne delen av seremonien gikk veldig bra for min del, faktisk over all forventning. Jeg er så takknemlig!

En annen meget vesentlig del av min tilbakemelding er hennes musikalitet. Mona-Lisa Lieng fremførte de sangene vi hadde avtalt på en overbevisende og vakker måte. Hennes stemme akkompagnert av en behagelig gitar gjorde selvfølgelig også sitt til at seremonien ble flott, minneverdig og vakker.

Avslutningsvis vil jeg gjerne få takke Mona-Lisa Lieng og Borgersen begravelsesbyrå for en flott avslutning og verdig seremoni for min mor Eva Gudveig Fosbæk.

Med vennlig hilsen Bjørn Fosbæk».

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 19.07.22

«Så bra som overhodet forventet»

«Tusen takk, jeg er fornøyd med seremonien slik den ble. Jeg synes det ble et verdig farvel, og at dagen ble så bra som man overhodet kunne ha forventet». 

Livssynsåpen seremoni, Hof kapell, 29.08.22

«Fantastisk formidler»

«Hei. Takk for at alt ble så vellykket. Mona-Lisa var bare en helt fantastisk formidler. Og alle ble overrasket over hvor flink hun var til å synge. Veldig prisverdig at hun lærte seg «Nordaførr – Vårvise» av Halvdan Sivertsen på kort varsel». 

Livssynsåpen seremoni, Kongsberg Gravlund, 06.10.22

 

Vestfossen, Viken

Telefon: 474 50 264

E-post: post@monalisalieng.no